Menu

Wij werken voor

Maak kennis met Dotsimpel

Dotsimpel maakt en werkt aan websites, online marketing en softwareapplicaties. Sinds 2004 werken wij vanuit ons kantoor in Assen aan jouw webbased en online projecten. Ons team bestaat uit ervaren en jonge werknemers die voor je klaar staan. Onze specialisten kunnen niet wachten om je te helpen bij jouw online projecten, geen uitdaging is ons te groot. 

Wil je een website of webshop laten maken?

Bij Dotsimpel ben je aan het juiste adres voor webbased en online projecten. De websites en webshops die Dotsimpel maakt zijn gemakkelijk te beheren met een gebruiksvriendelijk content management system (CMS).  

Wij maken niet alleen nieuwe websites en webshops, ook kunnen wij bestaande websites vernieuwen en optimaliseren. Wij bieden hier diverse pakketten voor aan, maar het is ook mogelijk om maatwerk af te nemen.

Diensten & producten

Dotsimpel is gespecialiseerd in jouw online succes, zichtbaarheid en vindbaarheid. Onze diensten en producten bevatten de juiste ingrediënten om dit te verwezenlijken en jouw bedrijf online te presenteren. Wij zijn een A tot Z online marketing en ICT bureau. Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar maatwerk? Wij staan voor je klaar en samen komen we tot de juiste oplossing.

Bekijk onze diensten en producten om te ontdekken wat Dotsimpel voor jou kan betekenen. 

Branches

Dotsimpel ontwikkelt in eigen beheer. Wij faciliteren verschillende soorten bedrijven in diverse branches. Van BHV bedrijven en e-commerce webshops tot Univé die gebruikt maakt van onze telefooncentrale/callcenter software.

Over de jaren heen hebben wij veel geleerd van de wensen van onze samenwerkingspartners en de snelle ontwikkelingen op de markt. De ervaring en branchekenniskennis die wij hebben opgedaan zorgen ervoor dat wij jou, als klant, beter kunnen ondersteunen bij online projecten. Wij hebben een goede dosis nieuwsgierigheid en spelen snel in op trends om het online succes van jouw bedrijf te vergroten.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje bij branches.

Samen werken aan online groei

Laat geen omzet liggen

Plan adviesgesprek in : ) google partner Wij zijn officieel Google Partner