Dé web en online marketing specialist | Dotsimpel software
menu

Wat voor software bieden wij?

 • event 26-04-2022
 • schedule 15:21
 • timer 5 minuten

Bij Dotsimpel hebben wij een breed pakket aan verschillende soorten software en deze kunnen wij op  maat maken zodat het perfect bij je bedrijf past en het aan jouw wensen voldoet. Onze prgammeurs helpen je graag verder daar waar het nodig is. Heb je dus een vraag? Stel deze dan gerust en neem contact met ons op.

Callcenter en klantenservice software

De software van de callcenter en klantenservice heet dotVOIP. Voip is een afkorting voor voice over ip, ook wel stem over het internet genoemd. Het zijn dezelfde principes als bellen via een telefoon alleen gaat het over het internet en is het een stuk goedkoper.

Je kan makkelijk de beschikbaarheid invoeren zodat het aansluit op wat jij voor ogen hebt en je kan dit allemaal doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of whatsapp. Verder zijn de openingstijden, het menu en de wachtmuziek gemakkelijk aan te passen. Nog een groot voordeel aan het gbruiken van deze software is dat je bedrijf volledig locatie onafhankelijk is en je dus kunt werken waar je maar wilt.

Cursistenadministratie software

Wij van Dotsimpel ontwikkelen software op maat voor verschillende opdrachtgevers. De cursistenadministratie software biedt voor BHV opleiders de perfecte software voor bedrijfsvoering en cursusaanbod. De software is speciaal ontwikkeld voor aanbieders van cursussen en je hebt in één keer alle administratie en registratie geregeld met deze software van dotsimpel.

BHV en EHBO software

BHV is verplicht voor elk bedrijf. Elk bedrijf moet een bedrijfshulpverlener hebben die te pas komt in ongewenste situaties binnen een organisatie. EHBO staat voor eerste hulp bij ongevallen/ongelukken en wordt verleend in afwachting van professionele hulpverleners zoals ambulance personeel bijvoorbeeld. Het is dus belangrijk dat mensen die een functie als BHV’er of EHBO’er hebben herrinerd worden wanneer ze opnieuw een cursus moeten doen om te laten zien dat die mensen nog over de gewenste kwaliteiten voldoen. Daarom hebben wij handige elementen toegepast die hier voor zorgen.

 • Eenvoudig alle cursisten en deelnemers registreren
 • Genereer snel rapporten voor een overzicht en planning
 • Koppel bedrijven, cursisten, leraren en cursussen eenvoudig met elkaar
 • Automatisch uitnodigingen, herhalingsberichten en brieven versturen
 • Stuur facturen, aanmaningen en herinneringen

Bezorg en afhaal software (Dotmeal)

foto uitzoeken en opslaan in bestanden

Horeca is een vak apart, het draait om snelheid, nauwkeurigheid en natuurlijk smaak. Bij Dotsimpel komen die termen ook vaak naar voren. Wij willlen snelle websites die er tot in de puntjes goed uitzien met de juiste smaak voor de desbetreffende doelgroep. Daarom hebben wij een software gecreëerd zodat de restaurants met goede, mooie en snelle websites kunnen werken.

De klanten van de horeca houden van snelheid en nu maken wij zelf natuurlijk geen eten maar zorgen wij er wel voor dat de website snel is en dat de klant zich makkelijk kan navigeren op jouw website zodat het snel tot een conversie leidt. Wij vragen je eerst wat je van ons verwacht en hoe je de software graag wilt hebben. Op basis van die gegevens bouwen wij een sterke en snelle website zodat jij en jouw klanten tevreden zijn!

CMS (content management system)

Dotsimpel heeft een eigen CMS ontworpen die makkelijk te bedienen is. Het is een overzichtelijk  CMS die je inzichten geeft op je website die je nodig hebt. Je kan in dit CMS gemakkelijk je website aanpassen en optimaliseren. Ook is het mogelijk om pagina’s aan te maken en ze later in te plannen voor bijvoorbeeld een feestdag waar je een speciale aanbieding voor hebt lopen. Het CMS heeft vele voordelen hieronder staan ze allemaal op een rijtje.

 • Eenvoudig webpagina's, productpagina's of productcategorieën toevoegen
 • Meerdere websites en webshops beheren vanuit één CMS
 • Gebruiksvriendelijk voor iedereen
 • Snel en makkelijk online formulieren maken
 • Zoekmachine vriendelijke URL's
 • Zoekmachine vriendelijke titelpagina's
 • SEO-tool voor goede vindbaarheid
 • Meerdere talen
 • Eenvoudige bestandsbeheer
 • Webteksten schrijven met slimme editor (WYSIWYG-editor)
 • Automatische sitemap (op site en XML)
 • Eenvoudig inladen van ontwerpen (HTML/CSS)
 • Gratis updates van het CMS
 • Persoonlijke ondersteuning per mail/telefoon
 • Maatwerk en persoonlijke oplossingen (je krijgt wat je wilt)

De vele voordelen zorgen er voor dat jij een fijne online werkomgeving hebt waar je makkelijk mee om kan gaan en dat scheelt je een hoop werk. Voel je vrij om ons een vraag te stellen en neem gerust contact met ons op.

WMS (warehouse management system) voor webshops

Het is belangrijk dat je een goede productregistratie en voorraadadministratie hebt voor je webshop. Je wil natuurlijk altijd weten wat er in en uit gaat. Het WMS van Dotsimpel helpt je daarbij zodat jij goed op de hoogte bent van je voorraad. Het systeem is volledig gepersonaliseerd op jouw producten en de huidige bedrijfsprocessen. Zo kan je met een gerust gevoel je webshop beheren met de benodigde middelen die je helpen bij het onderhouden van je webshop.

Registratiesoftware voor productiebedrijven

Voor het opstellen en wijzigen van revisieverslagen binnen productiebedrijven heeft Dotsimpel software ontwikkeld met volledige integratie met intranet. Medewerkers kunnen eenvoudig de rapporten aanmaken en wijzigen. Overzicht, het voorkomen van dubbele rapporten en snelle verzending naar de opdrachtgevers zijn enkele positieve kenmerken van deze registratiesoftware.

E-learning software

Dotsimpel biedt je de e-learning software waar leerlingen gebruik kunnen maken van een onlinie leerprorgramma waar cursisten kunnen studeren en na het studeren een theorie examen kunnen maken. Na het behalen van het theorie examen krijg je ook een certificaat. Je beslist zelf waar en wanneer je wilt studeren en wanneer je je examen maakt. Studenten willen graag flexibel zijn en een eigen indeling maken. De E-learning software van Dotsimpel helpt je hierbij en dat doen we graag. We maken de software op maat zodat jij en de studenten een fijne online leeromgeving hebben. De software die wij bieden is snel en sterk zodat je zonder problemen je ding kan doen op de website. Wanneer er sprake is van een probleem helpen wij je graag met de problemen die je ervaart.

Prijsvolgsysteem

bestand toevoegen aan e-mail

De online prijzen volgen is heel belangrijk, je wil je producten natuurlijk niet voor te veel geld verkopen vergeleken met de concurrentie en je wilt ook zeker niet een te lage prijs hanteren. Met ons prijsvolgsysteem ben jij op de hoogte van de prijzen op andere webshops van de producten die jij aanbiedt. Zo kan je dus duidelijk zien wat de concurrentie doet. Je kan de prijzen dus vergelijken en  de prijsontwikkelingen volgen.  

Vragen?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl