Menu

Online Marketing

Online marketing

Dotsimpel is een marketing en ICT bureau in Assen. Online marketing is erg belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website. We gaan kijken hoe je op dit moment scoort bij Google.  Ook kijken we kritisch naar je huidige website of alles wel aan de laatste eisen voldoet. We gaan samen een doelstelling en strategie bepalen. We gaan kijken naar welke doelgroep je graag wilt aantrekken en hoe we deze potentiele klanten het beste kunnen bereiken

SEO

Goed vindbaar zijn is erg belangrijk. Samen met jou bepalen we hoe we jou nog beter vindbaar kunnen maken voor potentiële klanten. We maken doelstellingen voor de korte en lange termijn. Tevens zorgen we ervoor dat we deze samen halen. Ook kijken we naar de nieuwste trends en spelen in op elke kans. Dotsimpel bied ook een superhandige SEO handleiding  met van alle soorten tips over SEO en vindbaarheid. Ook bieden wij een SEO tool om de score van websites mee te meten, hierdoor weet je gelijk hoe jou website SEO technisch scoort.

SEA

Dotsimpel BV is officieel google partner, met de Google partner badge kunnen wij aantonen dat we veel kennis en ervaring hebben met het maken en beheren van google ads accounts. Wij maken en onderhouden al jaren lang advertenties met Google ads, met meer omzet, leads en conversies als resultaat. Bij Dotsimpel werken wij met Google shopping, Google zoeken, Google display en Google video advertisement.

Strategie

We gaan samen een doelstelling en strategie bepalen. Bij Dotsimpel zijn we erg wendbaar, we staan bekend om het maken van maatwerk. We staan open voor alle soorten klanten en we helpen jou graag met je project!

Waarom online marketing

  • Krijg inzicht in resultaten
  • Samen stellen we korte en lange termijn doelstellingen
  • Wij hebben ervaringen in veel verschillende branches (detailhandel, dienstverlening, autobranche, etc,)
  • Krijg een advies voor een vast bedrag per maand
Ook interesse?

Wij helpen je graag! Vul onderstaand formulier in, bel 0592 - 20 11 11 of stuur een e-mail naar info@dotsimpel.nl.

Dotsimpel_gebouw