Menu

Software development

Dotsimpel is de partij voor Software development, standaard softwarepakketten voldoen vaak niet aan de wensen. Logisch, want er mist functionaliteit óf er zijn onderdelen die niet worden gebruikt. Daarom ontwikkelt Dotsimpel uiteenlopende softwarepakketten op maat, geheel volgens jouw wensen. Samen inventariseren wij jouw behoeftes en bedrijfsprocessen om vervolgens een praktische softwareoplossing te ontwikkelen.

Software voor callcenters/klantenservice

Speciaal voor Univé hebben wij software op maat ontwikkeld voor de telefonische klantenservice. Unibel is het softwarepakket dat wordt gebruikt binnen hun callcenters. Het is een integraal en gebruiksvriendelijke oplossing. Samen met Univé heeft Dotsimpel dit pakket geheel naar wens ontworpen en wordt tot op de dag van vandaag door ons beheerd.

Unive callcenter software

BHV & EHBO Software

Het BHV softwarepakket is een alles-in-één pakket speciaal ontwikkeld voor BHV-opleiders. Met één systeem regel je eenvoudig de registratie van je cursisten, bedrijven, opleidingen en alle administratie daarom heen. Ook altijd inzicht in de vervaldata van geldigheid certificaten en AED-apparatuur. Maak nu GRATIS 30 dagen gebruik van onze BHV Software. Alles over BHV Software >>

BHV software

Content Management Systeem (CMS)

Voor het beheer van jouw website, webshop of een andere online applicatie kun je gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS). Volledig integratie met de huidige bedrijfsprocessen door koppelingen met andere systemen. Modulair op te bouwen en altijd maatwerk. Je kunt ons CMS systeem toepassen op nieuwe en bestaande websites. Het CMS van Dotsimpel is de oplossing voor het eenvoudig beheren van jouw website en webshop.

CMS

Warehouse Management System (WMS) voor webshops

Een goede voorraadadministratie en productregistratie voor uw webshop kun je nu eenvoudig regelen met het Warehouse Management System (WMS) van Dotsimpel. Volledig afgestemd op jouw producten en huidige bedrijfprocessen. Onder andere het gebruik van barcodes zorgt voor overzicht, structuur en inzicht in jouw voorraad en online verkopen. 

Registratiesoftware voor productiebedrijven

Voor het opstellen en wijzigen van revisieverslagen binnen productiebedrijven heeft Dotsimpel software ontwikkeld met volledige integratie met intranet. Medewerkers kunnen eenvoudig de rapporten aanmaken en wijzigen. Overzicht, het voorkomen van dubbele rapporten en snelle verzending naar de opdrachtgevers zijn enkele positieve kenmerken van deze registratiesoftware.

Wat zijn uw wensen?

Dotsimpel ontwikkelt software op maat. Heb je speciale wensen, neem dan gerust contact op. Bel 050 211 09 75 of mail naar info@dotsimpel.nl voor een vrijblijvende afspraak.

  • Vereenvoudig je bedrijfsprocessen
  • Applicatie altijd beschikbaar via cloud service
  • Ook aanpassing bestaande applicaties
  • Gebruikte talen; PHP, MySQL, Javascript/Jquery, HTML, CSS
Dotsimpel_gebouw