Verken het project met Huize Bier Makelaars en Realworks koppeling
menu
website huizebiermakelaars.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
Huize Bier Makelaars logo

Huize Bier Makelaars

Het resultaat van deze samenwerking is de lancering van een gloednieuwe website in lijn met de huisstijl van Huize Bier Makelaars. Deze website, met een eigentijdse en frisse opmaak, straalt professionaliteit uit en trekt de aandacht van bezoekers. De website is geoptimaliseerd om lokaal vindbaar te zijn. De aandacht ging uit naar het genereren van leads door middel van een conversiegericht design. De website is zorgvuldig ontworpen om bezoekers aan te moedigen om contact op te nemen.

Een ander aspect waar de klant waarde aan hecht is de mogelijkheid om de website zelf te onderhouden. Dotsimpel heeft een gebruiksvriendelijk CMS waardoor klanten zonder technische kennis wijzigingen kunnen aanbrengen in de inhoud en het uiterlijk van de website. Dit biedt hen de flexibiliteit om hun online aanwezigheid te beheren en up-to-date te houden.

Realworks koppeling voor makelaars

Een ander belangrijk onderdeel in dit proces is de integratie van de Wonen API van Realworks. De functie van deze API is het automatisch importeren en bijwerken van het vastgoedaanbod op de websites van makelaars. Dit betekent dat makelaars geen handmatige updates hoeven uit te voeren om hun aanbod actueel te houden op de website. Met de Wonen API worden wijzigingen in het aanbod realtime gesynchroniseerd, wat zorgt voor nauwkeurige en actuele informatie voor potentiële kopers en huurders. 

Over Huize Bier Makelaars

In het charmante Annen werd in 2017 Huize Bier Makelaars opgericht. Zij specialiseren zich in de aankoop, verkoop en taxaties van vastgoed. Huize Bier is actief in de regio Drenthe en Groningen, waaronder plaatsen zoals Assen, Zuidlaren, Gieten, Hoogezand en Nooitgedacht. Als NVM-makelaar hebben ze kennis van de lokale vastgoedmarkt en bieden ze deskundig advies over prijsstelling, onderhandelingen en juridische aspecten. 

Zit je ook in de vastgoedwereld en ben je benieuwd naar wat Dotsimpel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Bekijk projectfoto's

website huizebiermakelaars.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
Aanbod pagina van Huize Bier Makelaars na koppeling met RealWorks
weergave huizebiermakelaars.nl op laptop en mobiel scherm
Huize Bier Makelaars - printscreen pagina 'Over ons'
link huizebiermakelaars.nl