Online Marketing

Met online marketing richt je je op alle online activiteiten en online kanalen. Het grootste voordeel van online marketing is dat resultaten eenvoudig te meten zijn. Zo kun je jouw resultaten beter analyseren zodat je op de best mogelijke manier inspeelt op de interesses en wensen van potentiële klanten.

Online Marketing

Het begint allemaal met een strategie dat aan de basis ligt van alle marketingactiviteiten van je merk of bedrijf. Leg je de focus op her genereren van leads, meer conversies uit je website halen, naamsbekendheid in een concurrerende markt of wil je juist beter vindbaar zijn? Als jij opzoek bent naar een partij voor online marketing. Dan is Dotsimpel het marketingbureau voor jou! Wil jij graag een website laten maken? Klik hier!

 

Dotsimpel denkt met je mee

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 

Dotsimpel helpt je met online marketing om jouw website of webshop hoger in Google te tonen. En om meer bezoekers naar je website te trekken met SEO (zoekmachine optimalisatie). Algoritmes van zoekmachines zijn ontworpen om jou de meest relevante resultaten voor de gebruikte zoekopdrachten te laten zien. Om dit te kunnen doen zullen zoekmachines jouw website moeten uitlezen. Het is daarom belangrijk dat de inhoud aansluit op jouw doelgroep en belangrijker nog, de manier waarop jouw doelgroep zoekt naar informatie, producten of diensten. Online marketing helpt je om jouw website beter vindbaar te maken. Ben jij opzoek naar een marketingbureau die jou kan helpen met zoekmachine optimalisatie? Dan is Dotsimpel het marketingbureau voor jou!

Meer informatie

Google Ads (SEA) 

Google Ads zijn de slimme, eenvoudige advertenties waarmee je meer relevante klanten naar jouw website kunt trekken op basis van jouw budget. Met Google advertenties kun je gericht adverteren zodat het alleen aan jouw doelgroep wordt vertoond, bijvoorbeeld op basis van locatie of taal. Het zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor potentiële klanten zodat zij jouw organisatie overwegen bij de aankoop of bij het afnemen van een dienst. Onze gecertificeerde online marketeers helpen je bij het behalen van meer rendement.

Meer informatie

E-mail marketing 

Loyaliteit van je lezer verhogen, nieuwe leads verzamelen of bestaande klanten weer terug naar je website trekken. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is e-mail marketing de oplossing voor jou. Het is een vorm van direct marketing; je kunt namelijk heel gericht jouw geïnteresseerden informatie sturen over jouw producten of diensten. De potentiële klanten zijn dus binnen handbereik. Laat geen omzet liggen en neem direct contact met ons op.

Meer informatie

Teksten schrijven

Bij Dotsimpel weten wij als geen ander dat het creëren van content tijd kost. Om het je gemakkelijker te maken kun je het bij ons ook laten uitbesteden. Onze content specialisten richten zich op jouw communicatiedoel; het veranderen van kennis, houding en/of het gedrag van jouw doelgroep. Met pakkende webteksten en een duidelijke boodschap blijven websitebezoekers langer hangen, zijn teksten gemakkelijker te scannen en is jouw bedrijf beter online te vinden.

Meer informatie

Neem contact op!

Heb jij interesse in online marketing? Neem dan contact op!