Online marketing bureau Assen | Dotsimpel denkt met je mee
menu

Online Marketing

Met online marketing richt je je op alle online activiteiten en online kanalen. Het grootste voordeel van online marketing is dat resultaten eenvoudig te meten zijn. Zo kun je jouw resultaten beter analyseren zodat je op de best mogelijke manier inspeelt op de interesses en wensen van potentiële klanten.

Data weergave voor websites en online marketing

Het begint allemaal met een strategie dat aan de basis ligt van alle marketingactiviteiten van je merk of bedrijf. Leg je de focus op het genereren van leads, meer conversies, naamsbekendheid in een concurrerende markt of wil je juist beter vindbaar zijn? Als jij op zoek bent naar een partij voor online marketing. Dan is Dotsimpel het marketingbureau voor jou! Wil jij graag een website laten maken? Klik hier!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dotsimpel helpt je met online marketing om jouw website of webshop hoger in Google te tonen. En om meer bezoekers naar je website te trekken met SEO (Zoekmachine Optimalisatie). Algoritmes van zoekmachines zijn ontworpen om jou de meest relevante resultaten voor de gebruikte zoekopdrachten te laten zien. Om dit te kunnen doen zullen zoekmachines jouw website moeten uitlezen. Het is daarom belangrijk dat de inhoud aansluit op jouw doelgroep en belangrijker nog, de manier waarop jouw doelgroep zoekt naar informatie, producten of diensten. Online marketing helpt je om jouw website beter vindbaar te maken. Ben je opzoek naar een marketingbureau die jou kan helpen met zoekmachine optimalisatie? Dan is Dotsimpel het marketingbureau voor jou!

Google Ads (SEA)

Google Ads (SEA)

Google Ads zijn slimme, eenvoudige advertenties waarmee je meer relevante klanten naar jouw website kunt trekken op basis van jouw budget. Met Google advertenties kun je gericht adverteren zodat het alleen jouw doelgroep wordt getoond, bijvoorbeeld op basis van locatie of taal. Het zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor potentiële klanten zodat ze jouw organisatie overwegen bij de aankooop of bij het afnemen van een dienst. Onze gecertificeerde online marketeers helpen je bij het behalen van meer rendement.

Meer informatie

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Loyaliteit van je lezer verhogen, nieuwe leads verzamelen of bestaande klanten weer terug naar je website trekken. Klinkt als muziek in de oren? Dan is e-mailmarketing de oplossing voor jou. Het is een vorm van direct marketing; je kunt namelijk heel gericht jouw geïnteresseerden informatie sturen over jouw producten of diensten. De potentiële klanten zijn dus binnen handbereik. laat geen omzet liggen en neem direct contact met ons op.

Meer informatie

Teksten schrijven

Teksten schrijven

Bij Dotsimpel weten we als geen ander dat het creëren van content tijd kost. Om het je gemakkelijker te maken kun je het bij ons ook laten uitbesteden. Onze content specialisten richten zich op jouw communicatiedoel; het veranderen van kennis, houding en/of gedrag van jouw doelgroep. Met pakkende webteksten en een duidelijke boodschap blijven websitebezoekers langer hangen, zijn teksten gemakkelijker te scannen en is jouw bedrijf beter online te vinden.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google Ads (SEA)

E-mailmarketing

Teksten schrijven

Of neem contact op!