Google Ads (SEA)

Zoekmachine adverteren doe je met Google Ads (SEA). Wij maken en onderhouden al jaren advertenties met Google Ads (SEA). Het resultaat; meer omzet, leads en conversies. Dotsimpel BV is officieel Google Partner. Met de Google Partner badge kunnen we aantonen dat we de juiste kennis in huis hebben voor het maken en beheren van Google Ads accounts.

Wil je zoekmachine adverteren (SEA) combineren met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Klik hier!

Vraag een gratis zoekwoordonderzoek aan!

 • check Gratis SEA zoekwoordonderzoek!
 • check Een rapport met geschikte zoekwoorden voor jouw bedrijf
 • check 95% van de bedrijven die we analyseren lopen omzet mis

Waarom wij een zoekwoordonderzoek adviseren

Als jij graag wilt adverteren met Google Ads, dan is voorafgaand een zoekwoordonderzoek essentieël. Door te adverteren met Google Ads kun je de vindbaarheid van jouw bedrijf enorm laten groeien. Dit zoekwoordonderzoek is volledig gratis en geheel vrijblijvend. Vraag nu een gratis zoekwoordonderzoek aan!

Zoekmachine adverteren (Google Ads) prijzen

Gratis SEA zoekwoordonderzoek aanvragen

Een rapport vol met geschikte zoekwoorden om jouw conversies te verhogen.

Vraag een gratis zoekwoordonderzoek aan!

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord! Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen?

Wil jij graag meer weten over Google Ads (SEA)? Bekijk hier onze FAQ's of vul het formulier in.

SEA betekenis

SEA is een afkorting voor search engine advertisement (zoekmachine adverteren in het Nederlands). Google Ads (voor 2018 Google Adwords genoemd) is een betaald online advertentieprogramma van Google. Bedrijven kunnen via Google Ads reclame maken door middel van verschillende campagnes.

De verschillende soorten advertentie campagnes van Google Ads:

 • Zoek-campagnes
 • Banner-campagnes
 • Video-campagnes
 • Shopping-campagnes
 • App-campagnes

Verschillende manieren van bieden bij Google Ads:

 • Handmatige CPC-biedingen
 • Klikken maximaliseren
 • Doel-CPA
 • Doel-ROAS
 • Conversies maximaliseren
 • Verbeterde CPC
 • Doelvertoningspercentage
 • CPM

Het SEA pakket voor jou.

Je kunt kijken naar de volgende factoren:

 • Doelstellingen
 • Concurrentie in jouw markt
 • Waar wil je gevonden worden? Lokaal of regionaal?

Heb je een hoge doelstelling, veel concurrentie en wil je regionaal gevonden worden? Dan kun je het best voor het ‘Pro’ pakket gaan.

Heb je een lage doelstelling, weinig concurrenten en wil je alleen lokaal gevonden worden? Dan is het ‘starter’ pakket waarschijnlijk voldoende.

Wat is het verschil tussen de SEA-pakketten?

Het verschil tussen de pakketten zit in het aantal uren dat aan Google Ads (SEA) gewerkt wordt.

 • In het ‘Starter’ pakket werken we elke maand 1,5 uur aan jouw SEA-positie met een maandelijkse evaluatie.
 • In het ‘Basic’ pakket werken we elke maand 3,5 uur aan jouw SEA-positie met een maandelijkse evaluatie.
 • In het ‘Pro’ pakket werken we elke maand 7 uur aan jouw SEA-positie met een maandelijkse evaluatie.

Waarom zoekmachine adverteren (SEA) van Dotsimpel?

Wil jij graag gebruik maken van zoekmachine adverteren/Google Ads (SEA) van Dotsimpel? Wij kunnen de advertenties voor jouw bedrijf optimaliseren door zoekvolumes te meten. Ook houden we de positie van websites en zoekwoorden bij met data analyse tools.

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Bekijk ook onze branchepagina voor meer informatie. Onze programmeurs en marketeers kunnen telkens weer onze doelen behalen en onze klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan: 

De vindbaarheid van jouw website

We doen ons best om de vindbaarheid van jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren bij Google. Maar helaas kan niemand garantie geven op positie nummer 1 binnen Google, maar dat kan niemand (door Google bevestigd).

We beloven geen gouden bergen, maar goede en sterke advertenties, online marketingcampagnes, websites, webshops en softwareapplicaties. 

Opstartkosten SEA

De opstartkosten van SEA worden in rekening gebracht voor het opzetten van jouw Google Ads account. We zullen het Google Ads account koppelen aan Google Analytics, Google Merchant Center en Google Search Console. We bepalen samen de zoekwoorden, de doelgroep en de biedstrategie. Met deze tools kunnen we uiteindelijk de campagnes optimaliseren.

Wanneer alle accounts zijn opgezet en gekoppeld kunnen we beginnen met het aanmaken van de eerste campagnes. Welk pakket je kiest, bepaalt hoeveel campagnes we voor jou aanmaken. Mocht je al een account hebben, dan kijken we of deze goed is opgezet en of we hier verder mee kunnen werken.

Gratis SEA zoekwoordonderzoek aanvragen

Een rapport vol met geschikte zoekwoorden om jouw conversies te verhogen.

Vraag een gratis zoekwoordonderzoek aan!