Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goed vindbaar zijn is erg belangrijk, daarom werken we bij Dotsimpel onder andere aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en geven wij ook SEO advies. Wil je beter gevonden worden bij Google? Dan is SEO een belangrijk startpunt van jouw online marketing strategie.

Wil jij SEO graag combineren met SEA (zoekmachine adverteren)? Klik hier!

Vraag een gratis SEO scan aan

Gratis SEO analyse!
Ontvang een rapport met verbeterpunten
95% van de bedrijven die we analyseren loopt omzet mis

Waarom wij de SEO scan adviseren

Wij adviseren deze zoekmachine optimalisatie (SEO) scan zodat jij meer inzicht krijgt over de verbeterpunten in de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Veel bedrijven lopen onnodig omzet mis. Deze SEO scan is volledig gratis en geheel vrijblijvend. Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) prijzen

Gratis SEO scan aanvragen

Een rapport vol verbeterpunten om jouw conversies te verhogen.

Vraag nu een gratis scan aan!

marketing overview

Wat anderen over ons zeggen

google

Kwaliteit & Professionaliteit

Esther (Stekjesbox)

google

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

google

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

google

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

google

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen over zoekmachine optimalisatie (SEO)?
Wil jij graag meer weten over SEO? Bekijk hier onze FAQ's of vul het formulier in.

Wat is SEO?

Wat betekent SEO?

SEO is een afkorting voor: "Search Engine Optimization" (zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands). Bij SEO kun je je website optimaliseren om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen. Dit worden ook wel organische resultaten genoemd, denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen om jouw website te optimaliseren.

  • Title tag
  • Meta description
  • Content (teksten, afbeeldingen en video’s etc.)

SEO is erg belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Het is belangrijk dat je je zoekwoorden terug laat komen in jouw content. Dotsimpel biedt een SEO-checklist waarbij je per pagina kan zien hoe goed jouw website is geoptimaliseerd.

Wat kunnen wij garanderen?

Wij doen ons uiterste best om jou website hoog te laten scoren bij Google. Garantie op een nummer 1 positie bij Google kunnen we helaas niet geven, maar dat kan niemand (door Google bevestigd).

Wij beloven geen gouden bergen, maar goede en sterke websites, webshops, softwareapplicaties en online marketingcampagnes. Wij doen dit al sinds 2004.

Welk SEO-pakket is voor jou geschikt?

Het SEO pakket voor jou

Je kunt kijken naar de volgende factoren:

  • Doelstellingen
  • Concurrentie in jouw markt
  • Waar wil je gevonden worden? Lokaal of regionaal?

Heb je een hoge doelstelling, veel concurrentie en wil je regionaal gevonden worden? Dan kun je het best voor het ‘Pro’ pakket gaan.

Heb je een lage doelstelling, weinig concurrenten en wil je alleen lokaal gevonden worden? Dan is waarschijnlijk het ‘zelfstandig’ of ‘starter’ pakket voldoende.

Het verschil tussen de pakketten zit in het aantal uren dat aan SEO gewerkt wordt.

  • In het ‘Zelfstandig’ pakket, werk je zelfstandig aan je SEO-positie en bieden wij je de tools.
  • In het ‘Starter’ pakket werken wij elke maand 2,5 uur aan jouw SEO-positie met een maandelijkse evaluatie.
  • In het ‘Basic’ pakket werken wij elke maand 4,5 uur aan jouw SEO-positie met een maandelijkse evaluatie.
  • In het ‘Pro’ pakket werken wij elke maand 10 uur aan jouw SEO-positie met een maandelijkse evaluatie. We kunnen ook live aanpassing maken.
De werkwijze van Dotsimpel

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) van Dotsimpel?

Wil jij graag gebruik maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) van Dotsimpel? Wij kunnen jouw website optimaliseren met een speciale tool die wij hebben ontwikkeld. Ook houden we de positie van websites en zoekwoorden bij met data analyse tools.

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij hebben doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze projecten en bekijk ook onze branchepagina voor meer informatie. Door onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer onze doelen behalen en onze klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan: 

Gratis SEO scan aanvragen

Een rapport vol verbeterpunten om jouw conversies te verhogen.

Vraag nu een gratis scan aan!