Menu

Marketing & SEO

U wilt een nieuwe website laten ontwikkelen of uw huidige website vernieuwen. Bij de (ver)bouw van een bedrijfspand gaat u op zoek naar een aannemer. Maar waar begint u nu? U wilt natuurlijk goed gevonden worden bij uw doelgroep en een juiste uitstraling hebben. Voor uw online succes, zichtbaarheid én vindbaarheid kan Dotsimpel u helpen.

Van ontwerp tot beheer

Wij hebben tientallen bewezen succesvolle websites en webshops ontwikkeld. Van kleine bedrijfspagina's tot complexe websites met geïntegreerde webshops. Bij Dotsimpel kunt u vertrouwen op een totaaladvies: van ontwerp tot beheer van uw website. Ook na oplevering kunnen wij u verder helpen met online marketingcampagnes met behulp van Adwords of Social Media. Dankzij onze eigen CMS is elke website of webshop eenvoudig te beheren. Wij leggen graag alles uit, zodat jij dit zelf ook kunt doen.

Responsive design

Veel internetverkeer en bezoekers zijn afkomstig van een smartphone of tablet. Het is daarom belangrijk dat een website of een webshop goed wordt weergegeven op deze kleinere schermen en automatisch aanpast aan de schermgrootte. Dit wordt een responsive genoemd. Google beloont websites met een responsive design door deze voorrang te geven in de zoekresultaten. Dotsimpel ontwikkelt responsive websites.

responsive

Koppelingen met andere systemen

Bij Dotsimpel werken programmeurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen zijn verschillende system met elkaar koppelen. Als voorbeeld maken wij websites met slimme koppelingen met Autodata/Wheelerdelta/Ovis, zodat alle occasions, caravans, campers en aanhangers ook daadwerkelijk op de website staan én worden geïndexeerd door Google. Ook koppelingen met online betaalsystemen, facturatie en CRM pakketten zijn mogelijk. Met als doel: verhoging van jouw online vindbaarheid met verhoging van online bezoekers, klanten én omzet!

Website laten maken in Assen

Betrouwbare websites worden gemaakt in Assen! Uiteraard maken wij niet alleen websites voor bedrijven uit Assen maar voor bedrijven in heel Nederland. Zoals Groningen, Emmen, Beilen, Meppel, Stadskanaal, Hoogeveen, Zwolle, Zaandam en Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Assen, maar komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Eur-o-rings
Perdon
Boon en Pijlman
XXLPakket
Bm belastingadvisuers
Unive