Content management systeem nodig? Vraag een gratis demo aan!

Content Management Systeem

Wil jij eenvoudig een website of webshop onderhouden én beheren? Dotsimpel heeft een eigen CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld waarmee je jouw website op ieder moment van de dag kunt beheren. Of het nu om teksten gaat of een gastenboek, fotoalbum of nieuwsberichten. Vanaf nu kun je direct aan de slag met het onderhouden van je website, op een moment dat jou het beste past. 

De voordelen van Dotsimpel CMS

checkmark
Alles in één systeem
checkmark
Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat
checkmark
Gebruiksvriendelijk


Met behulp van een CMS kun je snel en eenvoudig content voor websites en webshops maken en publiceren. Het biedt geautomatiseerde processen waarmee je de digitale activiteiten van jouw bedrijf in één omgeving verzamelt en beheert met ingebouwde modules zodat je tijd overhoudt om je te richten op jouw klanten. 


Benieuwd naar de mogelijkheden? Je leest hier meer over het Dotsimpel CMS of vraag dan direct een gratis demo aan. 

Vraag nu jouw gratis CMS demo aan!
Werk sneller en efficiënter met het CMS van Dotsimpel.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wat anderen over ons zeggen

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Kwaliteit & Professionaliteit

Esther (Stekjesbox)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Wil je meer weten?
Klinkt een gebruiksvriendelijke CMS je als muziek in de oren? Hieronder lees je meer over wat Dotsimpel jouw organisatie kan bieden.

Wat is een CMS en wat kun je hiermee?


Content Management Systeem

CMS staat voor Content Management System. Je kunt dit zien als de achterkant van je website waar je de inhoud eenvoudig kunt beheren en publiceren. Het CMS van Dotsimpel geeft je de mogelijkheid om vanuit één systeem meerdere websites of webshops te beheren. Het heeft een overzichtelijke gebruikersomgeving en werkt prettig voor mensen met en zonder technische kennis. Het is tevens eenvoudig te koppelen met andere tools, zoals Google Analytics of een prijsvolgsysteem. Het systeem is responsief (geschikt voor meerdere apparaten) en zoekmachinevriendelijk ingericht zodat je het meeste uit jouw website of webshop kunt halen. Al met al zorgt een CMS voor overzicht, het bevordert de samenwerking binnen een organisatie en je kunt aanpassingen direct online publiceren. Zonder tussenkomst van een beheerder of bureau.

Website

Jouw website is het visitekaartje voor je bedrijf. Met het Dotsimpel CMS kun je jouw bedrijf en jouw diensten uitlichten en overtuigen. Je kunt eenvoudig met een groot bereik kennis delen door het schrijven van blogs. Leads genereren of offerte aanvragen binnen halen kun je bereiken met een sterke contactpagina of contactformulier. Op deze manier kun je de interactie aangaan met je bezoekers en doelgroep. Het CMS is een eenvoudige en toegankelijke manier om content consistent te houden en bij te werken.

Wil je een website laten maken? Klik hier!

Webshop

Een praktisch en flexibel CMS is voor een webshop essentieel. Je kunt binnen een handomdraai nieuwe producten of categorieën toevoegen, je orderafhandeling bijhouden en contact met klanten via de telefonie/VOIP module. Het zorgt ervoor dat je eenvoudig voorraden kunt beheren met magazijnlocatie en inpak instructies. Werk je met meerdere personen aan de webshop? Dan stel je eenvoudig gebruikersrollen in. Zo kun je efficiënt samenwerken met meerdere personen of afdelingen binnen de organisatie. Opschaling is mogelijk naarmate jouw behoeften groeien.

Wil je een webshop laten maken? Klik hier!

Kenmerken van Dotsimpel CMS


Kenmerken van Dotsimpel CMS

Het CMS van Dotsimpel is modulair op te bouwen, zodat je altijd de functies krijgt die je nodig hebt. Hiermee kun je niet alleen een website beheren, maar ook een complete webshop of forum. Enkele kenmerken zijn:

 • Eenvoudig webpagina's, productpagina's of productcategorieën toevoegen
 • Meerdere websites en/of webshops beheren vanuit één systeem
 • Gebruiksvriendelijk voor iedereen
 • Snel en makkelijk online formulieren maken
 • Ingebouwd marketingplan met een overzicht van al jouw resultaten
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Zoekmachinevriendelijke titelpagina's
 • SEO-tool voor goede vindbaarheid
 • Geschikt voor meerdere talen
 • Eenvoudig bestandsbeheer
 • Webteksten schrijven met slimme editor (WYSIWYG-editor)
 • Automatische sitemap (op site en XML)
 • Eenvoudig inladen van ontwerpen (HTML/CSS)
 • Gratis updates van het CMS
 • Persoonlijke ondersteuning via een ticket systeem in het CMS
 • Maatwerk en persoonlijke oplossingen
Waarom het Dotsimpel CMS?


Waarom Dotsimpel CMS?

Het Dotsimpel CMS is maatwerk zodat we jou kunnen voorzien van functionaliteiten die jouw website of webshop nodig heeft. Samen met jou kijken we naar je behoeftes en hoe wij dit het beste kunnen realiseren. Onze eigen programmeurs zullen het CMS ontwerpen volgens jouw wensen. Daarnaast is het systeem flexibel en schaalbaar. Je kunt de website uitbreiden met nieuwe modules. Dat is dé kracht van Dotsimpel.

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje naar onze projecten en bekijk ook onze branchepagina's voor meer informatie. Dankzij onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer jouw doelen behalen en onze klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan:


Vraag maar raak!

Heb je een vraag? Stel hem gerust en neem contact met ons op.

Vraag nu jouw gratis CMS demo aan!
Werk sneller en efficiënter met het CMS van Dotsimpel.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.