Cursistenadministratie BHV en EHBO
menu

Cursistenadministratie BHV en EHBO

Waarom moeilijk doen als het simpel kan? Vereenvoudig administratieveprocessen met de cursistenadministratie BHV en EHBO van Dotsimpel. Zo beheer je eenvoudig jouw inschrijvingen en persoonsgegevens, maar ook de planning van praktijk en boekhouding. En dat allemaal in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem. 

De software is tevens met een e-learning module verkrijgbaar zodat je cursussen kunt aanmaken en theorie examens kunt afnemen. Cursisten en deelnemers kunnen hierdoor op hun eigen tempo studeren vanuit huis. 

De voordelen

checkmark
Ingericht voor BHV en EHBO opleiders
checkmark
Tijd besparen en administratieve handelingen efficiënter maken
checkmark
Meer overzicht en grip op activiteiten en planning - met e-learning module verkrijgbaar!

 

Software voor opleiders

Dotsimpel heeft over de jaren diverse functionaliteiten in de cursistenadministratie software ontwikkeld die met name geschikt zijn voor gebruik van BHV en EHBO opleiders. De software ondersteunt het bedrijfsproces in vele opzichten!

Beheer de website, de inschrijvingen en planning eenvoudig in één systeem zodat je adminstratieve taken kunt automatiseren. Het is tijdbesparend, efficiënt en bevordert tevens de samenwerking (zowel intern als extern). De cursustenadministratie BHV en EHBO is gebruiksklaar en kan direct geïmplementeerd worden. Updates worden op eigen initiatief regelmatig uitgebreid zodat jouw organisatie met de branche kan meegroeien. 

Vraag een gratis demo aan!
We geven je graag een demonstratie van onze cursistenadministratie software.

Wat anderen over ons zeggen

gele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - review

google

Kwaliteit & Professionaliteit

Esther (Stekjesbox)

gele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - review

google

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

gele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - review

google

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

gele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewster met gele omlijning - review

google

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

gele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - reviewgele ster - review

google

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Wil je meer weten?

Wat houdt cursistenadministratie in?

Dotsimpel ontwikkelt softwarepakketten op maat voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze cursistenadministratie software biedt voor BHV opleiders een ideale software voor hun bedrijfsvoering en cursusaanbod. De cursistenadministratie software BHV en EHBO is speciaal ontwikkeld voor aanbieders van cursussen. Als BHV opleider heb je met de software in één keer alle administratie en registratie geregeld.

BHV software

BHV of ook wel bedrijfshulpverlening genoemd is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen. Bedrijfshulpverlening is verplicht voor werkgevers in Nederland.

EHBO software

Eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken, ook bekend onder de naam spoedeisende hulpverlening bij slachtoffers, is hulp die door leken geboden kan worden in afwachting van professionele eerstehulpverleners, zoals de ambulancezorgverlening.

Demonstratie BHV & EHBO software

Ben je op zoek naar cursustenadministratie software voor BHV en EHBO of VCA cursussen? Dan ben je bij Dotsimpel aan het juiste adres! Je kan hieronder een demo aanvragen.

  • Registreer eenvoudig alle cursisten en deelnemers
  • Koppel bedrijven, cursisten, leraren en cursussen met elkaar
  • Stuur automatisch uitnodigingen, herhalingsberichten en brieven
  • Stuur facturen, herinneringen en aanmaningen
  • Genereer snel rapporten voor planning en inzicht

Vraag een gratis demo aan!
We geven je graag een demonstratie van onze cursistenadministratie software.