E-learning platform

Met ons e-learning platform kun je gebruik maken van een online leerprogramma waarin cursisten kunnen studeren en vervolgens een theorie examen afnemen, inclusief certificaat. Met onze e-learning software kun je in je eigen tempo studeren en werken, je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert en je examen wilt doen. Dit zorgt ervoor dat je jouw leertraject zelf bepaalt.

De voordelen van ons e-learning platform

  • check Eigen trainingen aanmaken
  • check Bepaal zelf waar je studeert
  • check Overzichtelijke certificering en pasjes in pdf + certificaat afdrukken

Waarom wij ons e-learning platform adviseren

Wij bieden een sterk en snel software/platform voor e-learning aan. Met dit e-learning platform kun jij cursussen aanmaken waarmee certificaten zonder problemen gehaald kunnen worden. Met ons e-learning software heb je een eigen online portaal waarin jij zelf je eigen trainingen aanmaken. In dit programma zit een import/export functie verwerkt zodat jij makkelijk lijsten kan opnemen of uitsluiten. Ben je op zoek naar een platform met een overzichtelijke certificering? Dan is Dot E-learning het platform voor jou!

E-learning platform prijzen

Wil jij graag een demo van ons e-learning platform?

Vraag hier een demo aan!

Deze demo kun je gratis aanvragen en is geheel vrijblijvend.

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord! Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

Wat is E-learning?

E-learning is het leren met behulp van het internet. Hierbij wordt de cursus, opleiding of examen afgenomen via een webbrowser over het internet of een intranet. Dit kan via ons online e-learning programma waarin cursisten kunnen studeren en vervolgens een theorie examen halen, inclusief certificaat.

Waarom e-learning beter is dan pen en papier

De e-learning industrie is sinds 2000 exponentieel gegroeid (met meer dan 900%) en de verwachting is dat deze markt nog verder zal toenemen. Binnen organisaties valt er veel winst te behalen met e-learning. Uit onderzoek blijkt dat 42% van de bedrijven dat gebruik maakt van e-learning meer inkomsten genereert. De productiviteit van werknemers stijgt met 15 tot 25 procent. Bovendien geeft 58% van de werknemers (wereldwijd) aan dat zij hef liefst in hun eigen tempo en vanuit huis leren.

  • Met E-learning kan je vanaf alle locaties studeren, zolang er een goede internet verbinding is
  • Overzichtelijke certificering en pasjes in pdf + certificaat afdrukken
  • Eigen leertrajecten aanmaken en lesstof aanpassen
  • Toegankelijk en laagdrempelig voor zowel het bedrijf als de deelnemer

 

Waarom het e-learning platform van Dotsimpel?

Wil jij graag gebruik maken van ons e-learning platform? Dat kan, vraag nu een gratis demo aan! Het e-learning platform van Dotsimpel kent vele voordelen. 

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij hebben doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje naar onze project en bekijk ook onze branchepagina voor meer informatie. Door onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer onze doelen behalen en onze klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan: 

Vraag nu een gratis demo aan!

Wil jij graag een demo van ons e-learning platform?

Vraag hier een demo aan!

Deze demo kun je gratis aanvragen en is geheel vrijblijvend.