Software voor afhalen en bezorgen

Ben je op zoek naar software voor afhalen en bezorgen voor jouw bedrijf? Wij hebben DotMeal ontwikkeld voor bedrijven in de horeca die een systeem willen voor het afhalen en bezorgen van bestellingen. Geen gedoe met percentages, maar een vast bedrag per maand! Als je jouw bestellingen snel bezorgt, houd je jouw klanten tevreden. DotMeal is uitstekend geschikt voor gebruik in de horeca!

De voordelen van Dotmeal

 • check Bezorg- en afhaaltijden instellen
 • check Informeer klanten over bezorging
 • check Automatisch bonnen printen

Orders verwerken

De orders verwerk je in ons ons CMS-systeem wat bekend staat als uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk. Omdat wij veel grote bedrijven bedienen, hebben wij de kennis en data om je vakkundig te kunnen informeren. Hierdoor hebben wij veel ervaring in het opzetten van effectieve orderafhandelingen. Wij passen de juiste technieken toe en zorgen voor een professionele en goed converterende afhaal- en bezorgsoftware.

Software voor afhaal en bezorgen prijzen

Vraag een gratis demo aan voor DotMeal!

De software voor afhalen en bezorgen.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord! Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

Lees de FAQ's hier onder!

En bekijk dit filmpje van de automatische bonnenprinter.

Software voor afhalen en bezorgen

Voor meer efficiëntie en productiviteit in jouw bedrijf. De software stelt lokale bedrijven in staat om in een handomdraai alle binnenkomende orders te verwerken zodat je snel kunt schakelen. Geen gedoe met handgeschreven bonnen of de drukte aan de telefoon, maar een gestroomlijnde manier van werken met overzichtelijk orderbeheer. Met DotMeal heb je tevens direct inzicht in jouw best verkopende producten en de omzet die je draait. 

Klanten bestellen (en betalen) eenvoudig online en geven zelf aan of zij het komen ophalen of bezorgen. Jouw werkwijze, zoals bezorgtijd of verwerkingstijd, stel je eenvoudig in zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Net een binnenkomende order ontvangen? De bon print je eenvoudig uit zodat jouw team aan de slag kan gaan.

De functionaliteiten van DotMeal

 • Bezorgtijden instellen
 • Afhaaltijden instellen
 • Eigen logo + kleuren
 • Geschikt voor mobiel en tablet
 • Gemakkelijk betalen via iDeal
 • Informeer klanten over bezorging
 • Bezorgkosten kunnen rekenen
 • Minimale bestelkosten in te stellen
 • Verwerkingstijden in te stellen
 • Automatisch bonnen printen
 • Rapportages

Dit allemaal al vanaf € 45,- per maand! Geen gedoe met percentage, alleen vaste prijzen.

Vraag een gratis demo aan voor DotMeal!

De software voor afhalen en bezorgen.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.