DotVoIP zakelijke telefonie software | Dotsimpel

Telefonie software

DotVoIP is een telefonie software, VoIP staat voor 'Voice Over IP', wat simpelweg 'stem over het internet' betekent. Het bellen gaat niet anders dan met de analoge of digitale telefonie, behalve dat VoIP veel goedkoper is en via de internetverbinding verloopt in plaats van de telefoonlijn. Je kunt DotVoIP dus zien als een online telefooncentrale. Met DotVoIp is het tevens mogelijk om andere vormen van communicatie te bundelen. Hierbij kun je denken aan een voicemail, keuzemenu of wachtrijen.

De specialist op het gebied van zakelijke online telefonie. 


Wij bieden een eigen online telefooncentrale. In onze online omgeving kan je eenvoudig zelf je bereikbaarheid in stellen en doorschakelen naar je mobiele telefoon of WhatsApp. 

De voordelen van DotVoIP

checkmark
Makkelijk je openingstijden, keuzemenu, wachtrij en wachtrij muziek beheren.
checkmark
Goedkopere beltarieven
checkmark
Met VoIP is jouw bedrijf volledig locatie onafhankelijk.

 

Hoe DotVoIP werkt

Met DotVoIP kan je veel meer dan alleen bellen, je kan als DotVoIP-gebruiker allerlei modules aan- of uitzetten zoals wachtrijen, keuzemenu's of meldingen wanneer een klant je nummer belt. Je kan vervolgens naar andere nummers (afdelingen en zelfs verschillende filialen in uw bedrijf) doorschakelen. Medewerkers kunnen elkaar helpen via zogenaamde ruggespraak (overleg met collega terwijl de klant in de wacht staat voor het doorverbinden). Je kan nummers filteren en automatisch doorsturen of blokkeren.

Vraag een gratis demo aan voor DotVoIP!
De specialist op het gebied van zakelijke online telefonie.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wat anderen over ons zeggen

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Kwaliteit & Professionaliteit

Esther (Stekjesbox)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Waarom wij DotVoIP adviseren

Wat is DotVoIP en wat zijn de voordelen?

DotVoIP is een online telefooncentrale dat gebruik maakt van VoIP. In eenvoudige termen is VoIP hetzelfde als bellen via internet. Hiervoor heb je een een telefoonnummer, een VoIP account en een VoIP pakket nodig. DotVoIP wordt met name voor zakelijke telefonie gebruikt. Geschikt voor zzp'ers, het MKB en grootschalige bedrijven.

Bellen via VoIP is vele male goedkoper dan een traditionele vaste lijn, met name wanneer je naar het buitenland belt. Onze telefonie software maakt efficiënt gebruik van de beschikbare bandbreedte. Hierdoor is de kwaliteit van het signaal ook een stuk beter. Ook kun je met DotVoIP diverse functionaliteiten instellen. Hierbij kun je denken aan het flexibel doorschakelen naar medewerkers, afdelingen of verschillende filialen. Jouw medewerkers kunnen elkaar eenvoudig helpen middels ruggespreek (overleg met een collega terwijl de klant in de wacht staat voor het doorverbinden). De telefonie software DotVoIP kun je gemakkelijk op- en afschalen waardoor je altijd betaald voor het aantal medewerkers en de modules die je afneemt.

Met DotVoIP kun je werken waar je maar wilt en functioneert met al jouw toestellen: vast, mobiel (thuis of op de zaak). 

De voordelen van telefonie software DotVoIP

  • Altijd bereikbaar; met VoIP is jouw bedrijf volledig locatie-onafhankelijk
  • Je kunt kiezen uit lokale, regionale, landelijke of service nummers
  • Volledig zelf beheren van het belplan van nummers
  • Goedkopere beltarieven t.o.v. traditionele aanbieders
  • Hoge geluidskwaliteit
  • Makkelijk schaalbaar, de telefonie software groeit met jouw bedrijf mee
De werkwijze van Dotsimpel

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij doen dit al sinds 2003, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje naar onze projecten en bekijk ook onze branchepagina voor meer informatie. Door onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer onze doelen behalen en onze klanten tevreden stellen.


Wij werken onder andere aan:


Aarzal niet en neem gerust contact op met ons team van specialisten! Wij helpen je graag.

Vraag een gratis demo aan voor DotVoIP!
De specialist op het gebied van zakelijke online telefonie.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.