Telefonie/VOIP

DotVoIp is een telefooncentrale, VoIP staat voor 'Voice Over IP', wat simpelweg 'stem over het internet' betekent.
Het bellen gaat niet anders dan met de gewone telefoon, behalve dat VoIP veel goedkoper is en via de internetverbinding gaat in plaats van de telefoonlijn.

De specialist op het gebied van zakelijke online telefonie.

Wij bieden een eigen online telefooncentrale. In onze online omgeving kan je eenvoudig zelf je bereikbaarheid in stellen en doorschakelen naar je mobiele telefoon of je WhatsApp. 

De voordelen van DotVoIp

  • check Makkelijk je openingstijden, keuzemenu en wachtrij en wachtrij muziek beheren.
  • check Goedkopere beltarieven
  • check Met VoIP is jouw bedrijf volledig locatie onafhankelijk

Hoe DotVoIp werkt

Met VoIP kan je veel meer dan alleen bellen, je kan als VoIP-gebruiker allerlei modules aan- of uitzetten zoals wachtrijen, keuzemenu's of meldingen wanneer een klant je nummer belt. Je kan vervolgens naar andere nummers (afdelingen en zelfs verschillende filialen in uw bedrijf) doorschakelen. Medewerkers kunnen elkaar helpen via zogenaamde ruggespraak (overleg met collega terwijl de klant in de wacht staat voor het doorverbinden). Je kan nummers filteren en automatisch doorsturen of blokkeren.

Vraag een gratis demo aan voor DotVoIp!

Gespecialist op het gebied van zakelijke online telefonie.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord!

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

meer

rthrht

Vraag een gratis demo aan voor DotVoIp!

Gespecialist op het gebied van zakelijke online telefonie.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.