Partners van Dotsimpel | Online Marketing
menu

Partners van Dotsimpel

Ons jonge en enthousiaste team werkt dagelijks aan mooie opdrachten voor online vind- en zoekbaarheid van onze klanten, maar dit doen wij niet alleen. Voor veilige betalingen, snelle levering van bestellingen en diverse koppelingen met systemen werken wij samen met andere partners. Dit zorgt er voor dat wij onze projecten met maximaal resultaat kunnen uitvoeren. Bekijk hieronder alle partners van Dotsimpel.

Marketingservices

We bieden een breed scala aan digitale marketingdiensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), sociale media marketing, e-mailmarketing en meer. We helpen je om je online zichtbaarheid te vergroten, je doelgroep te bereiken en waardevolle relaties op te bouwen. Met hulp van de marketingservices partners van Dotsimpel is het mogelijk om marketingcampagnes te monitoren, analyseren en indien nodig bij te sturen. Zo gaan we samen voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Dotsimpel is gecertificeerd Google partner. Onze online marketing specialisten beschikken over de juiste kennis en kunde.

Google Partner logo
Marktplaats logo
Mailchimp logo
Ahrefs logo
Leadinfo logo
Sortlist logo
Sendy logo
Channable logo
Calendly logo

Betaalservices

Bij Dotsimpel begrijpen we dat een soepele betalingservaring essentieel is voor het succes van jouw online bedrijf. Daarom werken wij samen met een breed aanbod van betrouwbare betaalservices. Alle betaalservices partners van Dotsimpel zijn ontworpen om het betalingsproces te vereenvoudigen, klantvertrouwen op te bouwen en conversies te verhogen. Alle services van Dotsimpel zijn snel te implementeren. 

mollie logo
klarna logo
MultiSafepay logo
paypal logo
Rabobank logo
ING logo

Bezorgservices

Een snelle en efficiënte bezorging is van cruciaal belang voor het succes van jouw webshop. Daarom werken wij samen met meerdere bezorgservices die ervoor zorgen dat jouw producten veilig en op tijd bij jouw klanten worden afgeleverd. Elke webshop heeft unieke behoeften en specifieke wensen. Daarom biedt Dotsimpel maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Wil je jouw bezorgproces optimaliseren en jouw klanten een uitstekende bezorgervaring bieden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de bezorgservices partners van Dotsimpel jouw webshop naar een hoger niveau gaan tillen.

PostNL logo
DHL logo
DPD logo
MyParcel logo
GLS logo
Wuunder logo
UPS logo
World Options logo

Reviewservices

Versterk het vertrouwen van jouw klanten met onze uitgebreide reviewservices partners. Positieve reviews en feedback van klanten is van onschatbare waarde voor het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen in jouw webshop. Daarom biedt Dotsimpel een scala aan betrouwbare reviewservices die jou helpen om waardevolle klantbeoordelingen te verzamelen en te benutten.

Trustedshops logo
Feedback company logo
Kiyoh logo
Webwinkelkeur logo

Software services

Ontdek wat de software services partners van Dotsimpel voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Bij Dotsimpel begrijpen we dat software een essentiële rol speelt bij het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De software services partners van Dotsimpel zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

King logo
Exact logo
Logo van Yuki - boekhoudplatform voor accountantskantoren en bedrijven

Plaza

Wil je jouw producten verkopen via een plaza-concept? Door jouw producten via een plaza-concept te verkopen, kun je profiteren van de voordelen van een groter publiek, gedeelde marketinginspanningen en een gevestigde infrastructuur. Het kan een effectieve strategie zijn om jouw online verkoop te stimuleren. De plaza partners van Dotsimpel kunnen hierbij goed helpen.

bol.com logo
Amazon logo

Meer services

Bovag logo
S-BB logo

Verzoek voor nieuwe partners? Ja graag!

Is jouw servicepartner nog geen partner van Dotsimpel? Geen probleem :) Onze ICT'ers worden graag uitgedaagd om software koppelingen tussen jouw bedrijf en een nieuwe partner te ontwikkelen. 

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl