Webshop Techniparts

Dotsimpel is verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van de webshop van Techniparts. Alles van het ontwerp tot het beheer wordt uitgevoerd door Dotsimpel. Een complexe webshop vraagt om een professionele partij en het beheer is een continue proces. Daarnaast verzorgt Dotsimpel voor de ontwikkelingen van slimme (online) tools om de bedrijfsprocessen te verbeteren voor Techniparts-online.nl. Zoekmachineoptimalisatie, het schrijven van web- en productteksten, het lanceren van speciale marketingcampagnes zijn enkele voorbeelden van onze dienstverlening.

Over Techniparts

Techniparts-online.nl is dé webwinkel voor al uw technische benodigdheden. Techniparts is een technische groothandel voor industriele producten van machineonderdelen tot gereedschap. Techniparts bestaat al ruim 10 jaar en de medewerkers heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van techniek, afdichtingen, lager en overige toepassingen.

Bekijk projectfoto's van Techniparts

Branche

Industrie

Diensten

Ontwerp webshop Beheer webshop Ontwikkeling softwareapplicaties Advies bedrijfsprocessen Software en koppelingen derde Beheren en onderhouden via CMS

Interesse in Webshop Techniparts?
Laat geen omzet liggen!

Bel ons op 0592 - 20 11 11
of stuur een e-mail naar info@dotsimpel.nl