The Bodycasting Company
menu
homepagina thebodycastingcompany.nl op dekstop, tablet en mobiel
The bodycasting company logo kleur

The Bodycasting Company

Ons team heeft hard gewerkt om een website te presenteren dat het unieke en ambachtelijke werk van The Bodycasting Company op een overtuigende manier overbrengt. De website fungeert als portfolio en het delen van ervaringen, maar bevat ook onderdelen die gericht zijn op het leggen van contact met potentiële klanten. Wij hebben er ook voor gezorgd dat de website gemakkelijk toegankelijk is op verschillende apparaten en schermformaten.

Thebodycastingcompany.nl is een weerspiegeling geworden van het bedrijf. Het creatieve aspect van de werkzaamheden zijn terug te zien in de speelse vormen en vloeiende lijnen op de website. Wij zijn blij dat we een bijdrage konden leveren aan het realiseren van de website.

Over The Bodycasting Company

Bodycasting is het maken van een afgietsel van een lichaamsdeel, een 3D kopie. Een uniek kunstwerk, zo uniek dat er geen tweede van bestaat. The Bodycasting Company maakt beelden van jouw lichaam, (huis)dier, baby/kind en handen. Met als eindresultaat een bijzonder product met emotionele waarde. Denk aan een mooie gipsafdruk van jouw baby of bodycasting van je handen. En de recensies liegen er niet om.

Het bedrijf is met name werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ook is het mogelijk om casting op locatie aan te vragen.

The Bodycasting Company valt onder de kunst en detailhandel branche. Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen die spelen in deze markt? Neem dan een kijkje op onze branchepagina detailhandel.

Bekijk projectfoto's van the Bodycasting Company

homepagina thebodycastingcompany.nl op dekstop, tablet en mobiel
contactformulier en aanvraag op thebodycastingcompany.nl
weergave thebodycastingcompany.nl op laptop en mobiel scherm
printscreen galerij pagina op thebodycastingcompany.nl met diverse afwerkingen van beelden
link www.thebodycastingcompany.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl