Dotsimpel, jouw samenwerkingspartner in de Automotive sector
menu

Automotive

Uitdagingen
checkmark
Hoge concurrentie
checkmark
Lead opvolging en relatiebeheer
checkmark
Gebruik van jargon
checkmark
Koppeling met verschillende platformen (Wheeler Delta, Cardesk, Ovis, marktplaats, Elena)
Eerst zien dan geloven? Bekijk project

De automotive branche

Er is geen markt zo complex als de automotive branche. Dit komt omdat het een hele reeks processen omvat. Van importeur tot de verkoop van onderdelen of onderhoud en herstelservices. Niet alleen wil je online actief zijn, maar ook goed vindbaar zijn. Een zoekopdracht naar een specifiek onderdeel van een auto levert bijvoorbeeld al een enorme hoeveelheid aanbieders op. Met een sterke online marketing kun jij je onderscheiden en direct successen boeken in de automotive branche

Digitalisering in de automotive branche

Niet alleen naar de klant toe, maar ook binnen het bedrijfsproces valt er veel te halen in deze branche. Het voordeel van gedigitaliseerde bedrijfsprocessen is dat het transparanter is voor zowel werknemer als consument. Denk aan een automatische e-mailherinnering voor APK of het maken van een afspraak via een online boekingssysteem. Op deze manier kun je niet alleen de huidige klantrelatie verbeteren, maar het zorgt er ook voor dat je de drempel voor potentiële klanten laag houdt.

Content management systeem (CMS)

Bij Dotsimpel hebben wij een content management systeem (CMS) ontworpen waarmee je jouw eigen website of webshop op een gebruiksvriendelijke manier volledig kunt inrichten. Denk aan de pagina-indeling, teksten, instructievideo's en nog veel meer. De website of webshop wordt dan ingericht op basis van jouw online marketing doelen zoals naamsbekendheid, het genereren van leads of de stijging van online aankopen. Wij leveren maatwerk zodat het aansluit op jouw branche en specifieke voorkeuren. Wil je meer procuten van ons zien? Vergroot je online vindbaarheid met behulp van onze SEO-tool en een overzichtelijk marketingplan waar je al jouw marketingactiviteiten (van concurrenten, tot sociales en omzet) in realtime kunt volgen. 

Heb je nog een vraag?

Dotsimpel helpt de automotive branche net als alle andere branches graag, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan een adviesgesprek in : )
auto