Online successen in de detailhandel | Dotsimpel Assen
menu

Detailhandel

Uitdagingen
checkmark
Koppeling/voorraadcommunicatie met klanten
checkmark
Verschillende eisen tussen B2B en B2C
checkmark
Barcode/EAN voor producten
 
Eerst zien dan geloven? Bekijk project

Detailhandel & online marketing

Meer bezoekers naar je website trekken, naamsbekendheid, bruikbare leads en meer conversies krijgen in de detailhandel. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Echter worstelen veel ondernemers met het vinden van een eenduidige marketingstrategie en het inzichtelijk maken van resultaten. Er zijn namelijk tal van online middelen waarmee jij jouw doelen kunt bereiken. Denk aan snel resultaat met Google adverteren (SEA), de online vindbaarheid vergroten met SEO-marketing, e-mailmarketing om klantenbinding te vergaren en het behouden of juist het vergroten van je bereik met social media.

De sleutel tot succes ligt vaak in een combinatie van middelen. Niet alleen in de communicatie naar de klant toe, maar ook intern zijn de processen in de meeste gevallen te optimaliseren. Met een gebruiksvriendelijk content management system en actieve voorraadkoppeling kun je snel en eenvoudig alle informatie tot je nemen. Wij helpen veel bedrijven in de detailhandel dus bij ons zit je zeker op de juiste plek!

Wij hebben veel kennis in de branche detailhandel

Als ervaringsdeskundige beschikken wij niet alleen over de nodige branchespecifieke kennis. Ons team van programmeurs en online marketeers helpen je graag bij het opzetten van een plan van aanpak. Loop je ergens tegen aan of heb je hulp nodig bij het optimaliseren van jouw website en online marketing? Aarzel niet om een adviesgesprek in te plannen. Wij denken en groeien met je mee. 

Heb je nog een vraag?

Dotsimpel helpt de detailhandel branche net als alle andere branches graag, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan een adviesgesprek in : )
shopping