Bekijk de branche Juridische dienstverlening | Dotsimpel
menu

Juridische dienstverlening

Uitdagingen
checkmark
Dure zoekwoorden
checkmark
Vertrouwen
checkmark
Reviews
 
Eerst zien dan geloven? Bekijk project

Ervaring in de Juridische dienstverlening

Sinds de start van Dotsimpel in 2004 heeft ons team van programmeurs en online marketeers veel samengewerkt met bedrijven werkzaam in de juridische dienstverlening. Gaandeweg hebben wij kennis gemaakt met alle ins en outs van de advocatuur waardoor wij goed ingesteld zijn op de uitdagingen die je in deze branche veelal tegenkomt.

Onze vakkenis

Onze vakkennis en ervaring in deze competitieve markt zetten wij om in online tastbare resultaten. Of je nu de focus legt op het vergroten van je bereik, het creëren van naamsbekendheid of het genereren van relevante leads. Er is geen kant-en-klare aanpak om dit te bereiken, dit vraagt om maatwerk.

Online marketing in de juridische dienstverlening

Door diverse online middelen te combineren zoals betaald adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) trek je meer bezoekers naar jouw website, omdat je hiermee slim kunt inspelen op de informatiebehoefte van de doelgroep. SEA zijn betaalde advertenties waarmee je sneller resultaten ziet en staan grotendeels bovenaan de pagina. SEO zijn organische (onbetaalde) resultaten en zijn meer gericht op lange termijn. Met onze handige SEO-tool beheer en optimaliseer je de content van jouw website aan de hand van Google richtlijnen. Elk middel heeft dus zijn eigen plus- en minpunten. 

Heb je nog een vraag?

Dotsimpel helpt de juridische dienstverlening branche net als alle andere branches graag, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan een adviesgesprek in : )
judge