Publieke sector branche | Dotsimpel Assen
menu

Publieke sector

Uitdagingen
checkmark
Website is makkelijker vindbaar door zoekmachines
checkmark
Toegankelijk en navigeerbaar, ongeacht het apparaat
checkmark
Webrichtlijnen EN 301 549 (Europese standaard voor digitale toegankelijkheid voor mensen met een functiebeperking)
 
Eerst zien dan geloven? Bekijk project

Trends in de publieke sector

In een trendrapport naar digitale innovatie in de publieke sector van Adobe Business komt naar voren dat deze branche een enorme groei in digitale en mobiele bezoekers heeft. Overheidsinstanties, maatschappelijke en not-for-profit organisaties kunnen daar uitstekend op inspelen.

Communicatiemiddelen in de publieke sector

In de coronapandemie hebben overheidsinstanties te maken gehad met een behoefte aan informatievoorziening en hulpvragen vanuit burgers, terwijl stichtingen meer moeite hebben gehad bij het werven van fondsen. Het startpunt van het bereiken van organisatiedoelen begint natuurlijk met een goede website; hét online visitekaartje van jouw organisatie. Ook communicatiemiddelen zoals sociale media zorgen ervoor dat er binding ontstaat tussen de klant en de organisatie.

Als kennispartner kunnen wij advies en ondersteuning bieden bij het implementeren van een eenduidige strategie. Denk aan het beheren van content, de contactpunten met de klant of het bereiken van donateurs. Ook het verzamelen van data om een goed beeld te krijgen van de doelgroep zorgt ervoor dat je effectiever en op gebruiksvriendelijke wijze communicatiemiddelen kunt inzetten. Benieuwd naar de sleutel tot succes en welke bijdrage wij hierbij kunnen leveren?

Heb je nog een vraag?

Dotsimpel helpt de publieke sector branche net als alle andere branches graag, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan een adviesgesprek in : )
undraw_people