Prijsvolgsysteem voor jouw webshop | Dotsimpel
menu

Prijsvolgsysteem Dotsimpel

Voor het monitoren en volgen van alle prijzen heeft Dotsimpel een prijsvolgsysteem ontwikkeld. Dit systeem volgt de prijzen van producten en aanbieders. In een duidelijk overzicht is te zien wat de prijsontwikkeling voor elk product per aanbieder is geweest.

Volg de prijzen van jouw producten bij de verschillende webwinkels, krijg inzicht in het prijsverloop en bescherm je merk! Met ons online prijsvolgsysteem is het mogelijk om in één oogopslag het prijsniveau en de prijsontwikkelingen van jouw producten inzichtelijk te hebben.

De voordelen van een prijsvolgsysteem

  • doneInzicht in online prijzen
  • doneEigen concurrenten en marges instellen
  • donePrijzen volgen vanuit Google Shopping

De prijsontwikkeling van jouw concurrenten

Als meerdere winkels jouw product verkopen via hun webshops, wil je natuurlijk dat het product zo goed mogelijk wordt verkocht. De prijs is hierbij een belangrijk onderdeel; uit onderzoek blijkt dat 58% van online shoppers de prijs het allereerste criterium is bij het bepalen of je het product wel/niet gaat aankopen. Google Shopping en prijsvergelijking websites maken het daarnaast eenvoudig voor online shoppers om aanbiedingen te vinden voordat ze een product aanschaffen.

Maar heb jij wel inzicht in de prijsontwikkeling van jouw concurrenten? Met onze prijsvolgsysteem programma kun je eenvoudig prijzen van vergelijkbare webshops in de gaten houden zodat je beter kunt concurreren. Dit kun je uiteraard ook aanvullen met online marketingactiviteiten zoals SEO (zoekmachine optimalisatie) en 
e-mailmarketing.

Vraag nu een gratis demo aan!
Met ons prijsvolgsysteem krijg jij inzicht in de prijzen van jouw concurrenten.

Vul dit formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wat anderen over ons zeggen

ster goud ster goud ster goud ster goud ster goud

google

Kwaliteit & Professionaliteit

Esther (Stekjesbox)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

ster goudster goudster goudster goudster goud

google

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met Lees meer

Irene Fransen (Perdon)