Menu

E-commerce

Als u een nieuwe webshop wilt met een makkelijk te gebruiken CMS en een mooi design dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken niet alleen nieuwe websites, wij vernieuwen ook oude websites! Dus als u al een webshop heeft, kunnen wij u absoluut verder helpen.

Responsive website met uitstraling

Wij houden rekening met jouw uitstraling, gewenste (huis)stijl en hedendaagse eisen van zoekmachines (Google). Wij gebruiken de gewenste kleur en voegen jouw logo toe. Beschikbare teksten voegen wij voor je toe (die je later eventueel zelf kan aanpassen). Uiteraard wordt jouw nieuwe website een volledig responsive website, zodat de website ook optimaal weergegeven wordt op mobiele telefoons en tablets.

SEO en aanmelding Google

Dankzij het BimpelCMS is de website optimaal opgebouwd. De aangeleverde teksten zullen wij toevoegen, nadat wij de opmaak en het gebruik van zoekwoorden hebben geoptimaliseerd. Dotsimpel zal je nieuwe website aanmelden bij Google, zodat deze direct geïndexeerd kan worden.

Meer dan techniek

Onze kennis blijft niet binnen de grenzen van webtechnieken. Wij kunnen u klantgericht adviseren en helpen met het maken van de optimale webshop. Zo zijn er enkele webshops die wij volledig beheren van website inhoud tot het magazijn. Op het kantoor van Dotsimpel zijn enkele collega's gespecialiseerd in (online) marketing.

Snel een website of landingspagina nodig?

Bel direct met 050-2110975 of mail naar info@dotsimpel.nl. Wij gaan aan de slag!

Dotsimpel Industrieweg 4 9403 AA Assen info@dotsimpel.nl 050-2110975
Bel mij terug.