Menu

Online Marketing

Je website of webshop staat online en alles loopt op rolletjes. Dan is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging! Je wilt meer bezoekers en conversie (meer verkopen, aanvragen en omzet). Samen gaan we een online marketingstrategie bepalen en de verschillende marketinginstrumenten slim inzetten.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bij zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal vindbaar wordt door je doelgroep en zoekmachines). Vanaf het technisch ontwerp van uw website of webshop houdt Dotsimpel al rekening met zoekmachineoptimalisatie. Goede webteksten zijn een belangrijk onderdeel van SEO. Onze tekstschrijvers kunnen de juiste teksten voor jou maken.

Google Adwords

Google Adwords kan een belangrijke tool bij jouw online marketingcampagne zijn. Je kunt precies bij de gewenste doelgroep gevonden worden op de gewenste zoekwoorden. In combinatie met Google Analytics kunnen de effecten en de behaalde doelen eenvoudig gemeten worden. Dotsimpel is officieel Google Partner en kan u optimaal van dienst zijn. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen bij Google Adwords >>.

E-mailmarketing

Je hebt een goed gevulde database met contactgegevens van je relaties. Dan biedt e-mailmarketing veel mogelijkheden voor het creëren van nieuwe kansen. Versturen van nieuwsbrieven, aanbiedingen en speciale acties via mail kunnen goede resultaten boeken. Neem contact op voor meer informatie of voor het opstarten van een eigen e-mailmarketingcampagne.

Google Analytics

Zonder inzicht is het onmogelijk om websites te beheren of online marketingcampages te starten. Dankzij Google Analytics is het mogelijk om continue en realtime jouw website te monitoren. Tenslotte geldt meten = weten. Dotsimpel is officieel Google Analytics gecertificeerd. Wij monitoren je website en nemen pro-actief contact met je op voor advies. Hulp bij Google Analytics?

Social Media

De kracht van Social Media is groot. Het is dynamisch en heeft een groot bereik. Integratie van social media binnen jouw website of webshop is uiteraard mogelijk. Ook speciale marketingcampagnes via social media behoort tot de mogelijkheden. 

 

Advies bij online marketing? Bel hiervoor 050 211 09 75 of mail naar info@dotsimpel.nl

Dotsimpel Industrieweg 4 9403 AA Assen info@dotsimpel.nl 050-2110975
Bel mij terug.