Menu

Software ontwikkeling

Standaard softwarepakketten voldoen vaak niet aan de wensen. Logisch, want er missen functionaliteiten óf er zijn onderdelen die niet worden gebruikt. Daarom ontwikkelt Dotsimpel uiteenlopende softwarepakketten op maat, geheel volgens uw wensen. Samen inventariseren wij jouw behoeftes en bedrijfsprocessen om vervolgens een praktische softwareoplossing te ontwikkelen.

Facturatiesoftware voor uw financiële administratie

Facturen maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Overal snel en eenvoudig uw facturen aanmaken, versturen en verwerken. Binnen een handomdraai heeft u uw factuur opgemaakt met uw eigen huisstijl. Met één klik verstuurd u een betalingsherinnering of aanmaning. Wilt u graag een actueel overzicht van uw omzet, openstaande of betaal facturen? Dan kunt u deze direct opvragen in PDF of importeren in Excel. Vraag gerust een demonstratie aan! Lees alles over de factuursoftware >>

Software voor callcenters/klantenservice

Speciaal voor Univé hebben wij software op maat ontwikkeld voor de telefonische klantenservice. Unibel is het softwarepakket dat wordt gebruikt binnen hun callcenters. Het is een integraal en gebruiksvriendelijke oplossing. Samen met Univé heeft Dotsimpel dit pakket geheel naar wens ontworpen en wordt tot op de dag van vandaag door ons beheerd.

Software op maat voor callcenter en klantenservice Unibel bij Unive

BHV Software

De BHV softwarepakket is een alles-in-één pakket speciaal ontwikkeld voor BHV-opleiders. Met één systeem regel je eenvoudig de registratie van je cursisten, bedrijven, opleidingen en alle administratie daarom heen. Ook altijd inzicht in de vervaldata van geldigheid certificaten en AED-apparatuur. Maak nu GRATIS 30 dagen gebruik van onze BHV Software. Alles over BHV Software >>

Meer informatie over BHV Software >>

 

Content Management Systeem (CMS)

Voor het beheer van uw website, webshop of een andere online applicatie kunt u gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS). Volledig integratie met u huidige bedrijfsprocessen door koppelingen met andere systemen. Modulair op te bouwen en altijd maatwerk. U kunt ons CMS systeem toepassen op nieuwe en bestaande websites. Het CMS van Dotsimpel is de oplossing voor het eenvoudig beheren van uw website en webshop.

Warehouse Management System (WMS) voor webshops

Een goede voorraadadministratie en productregistratie voor uw webshop kunt u nu eenvoudig regelen met het Warehouse Management System (WMS) van Dotsimpel. Volledig afgestemd op uw producten en huidige bedrijfprocessen. Onder andere het gebruik van barcodes zorgt voor overzicht, structuur en inzicht in uw voorraad en online verkopen. 

Registratiesoftware voor productiebedrijven

Voor het opstellen en wijzigen van revisieverslagen binnen productiebedrijven heeft Dotsimpel software ontwikkeld met volledige integratie met intranet. Medewerkers kunnen eenvoudig de rapporten aanmaken en wijzigen. Overzicht, het voorkomen van dubbele rapporten en snelle verzending naar de opdrachtgevers zijn enkele positieve kenmerken van deze registratiesoftware.

Prijsvolgsysteem

Volg de prijzen van jouw producten bij de verschillende webwinkels, krijg inzicht in het prijsverloop en bescherm je merk! Met ons online prijsvolgsysteem is het mogelijk om in één oogopslag het prijsniveau en de prijsontwikkelingen van jouw producten inzichtelijk te hebben. Lees alles over ons prijsvolgsysteem.

Wat zijn uw wensen?

Dotsimpel ontwikkelt software op maat. Heeft u speciale wensen, neem dan gerust contact op. Bel 050 211 09 75 of mail naar info@dotsimpel.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Maatwerk software? Bel 050 211 09 75 of mail naar info@dotsimpel.nl

Dotsimpel Industrieweg 4 9403 AA Assen info@dotsimpel.nl 050-2110975
Bel mij terug.