Menu

Website voor Travel

Reisorganisaties, campings en vakantieparken hebben specifieke wensen. Actueel reis- en accommodatieaanbod, veilig boeken van reizen/accommodaties en natuurlijk goede vindbaarheid op het internet zijn belangrijke aspecten voor de ontwikkeling van websites voor de reisbranche. Wij hebben diverse oplossingen voor de leisure- en reisbranche.

Zelf (bus)reizen aanmaken

In ons TravelCMS is het mogelijk om je eigen (bus)reizen aan te maken en direct online te plaatsen. Selecteer bijvoorbeeld het type reis, vertrekdata en plaats en beschrijf de trip. Vervolgens staat de reis op jouw eigen website en is direct te boeken. Uiteraard met online betaalmodule.

Automatisch inladen van (reis)aanbod

Met een speciale koppeling wordt uit een travel database (Waverunner) alle reizen, vliegtickets, huurauto’s automatisch ingeladen en direct geplaatst op jouw website. Altijd het meest actuele aanbod en voorraad zicht- en vindbaar op je eigen website.

Boekingsmodule: online reserveren en betalen

Iemand heeft het ideale reisaanbod gevonden op jouw website. Dan is het belangrijk om direct boeken en afrekenen mogelijk te maken. Je boekingen en omzet zullen stijgen en jouw klanten hebben garantie op een goede aanbieding.

Onze projecten in de leisure- en reisbranche

Internoord Reizen

 

Sunny Ibiza

Sunny Ibiza

 

David Bowie in Groningen

David Bowie (in Groningen)

 

Dotsimpel Industrieweg 4 9403 AA Assen info@dotsimpel.nl 050-2110975
Bel mij terug.