Parketmeesters uit Groningen | Dotsimpel klant uitgelicht
menu

Parketmeesters uit Groningen

  • event 17-04-2023
  • schedule 10:00
  • timer 1 minuut

Holtz Vloeren maakte onlangs zijn televisiedebuut in het populaire Nederlandse televisieprogramma BinnensteBuiten. Het programma, dat wordt uitgezonden op KRO-NCRV, richt zich op interieurdesign, tuinieren en koken en heeft als doel om inspiratie te bieden voor het creëren van een sfeervol en gezellig huis. 

In de aflevering van 14 april 2023 was Holtz vloeren te zien en pakken ze het karakteristieke huis van Natalie en Hans aan dat vroeger uit twee panden bestond. Het paar wilde graag de woonkamer weer tot leven brengen. Daarnaast gaan ze langs bij een zuivelboerderij en Barneveld en nemen ze je mee met Holtz vloeren bij de restauratie van een antieke houten vloer en het leggen van een visgraatmotief voor een project in Nieuwolda. 

 

Pracht van ambacht

In de rubriek Vakwerk zetten ze ook de ambachtslieden in het zonnetje. In deze video neemt Maurits Wieringa je mee in de wereld van vloeren. Zo laat hij de presentatoren van het programma zien hoe een antieke vloer wordt gerestaureerd en gelegd in een visgraatmotief. Maurits legt ook uit hoe het bedrijf jarenlang hoogwaardige houten vloeren maakt en hoe elk stuk hout met zorg wordt geselecteerd en bewerkt. 

Klik op de onderstaande link om het vakwerk van Maurits Wieringa van Holtz Vloeren te bekijken: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/vakwerk/video/parketmeesters-uit-groningen.  

Het bedrijf Holtz Vloeren staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Ze maken gebruik van duurzame materialen en technieken en hebben een breed assortiment aan houtsoorten en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een moderne of een authentieke uitstraling, Holtz Vloeren kan aan jouw wensen voldoen.

De vermelding van Holtz Vloeren in de aflevering van Binnenste Buiten op KRO-NCRV is een mooie erkenning van de kwaliteit van hun werk en vakmanschap. Als je op zoek bent naar een houten vloer van hoge kwaliteit, dan is Holtz Vloeren zeker een bedrijf om te overwegen.

Bekijk hier de volledige aflevering van Binnenste Buiten (14 april). 

Vragen?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl