Menu
Juridische dienstverlening voorbeeld

Ervaring in de Juridische dienstverlening

Sinds de start van Dotsimpel in 2004 heeft ons team van programmeurs en online marketeers veel samengewerkt met bedrijven werkzaam in de juridische dienstverlening. Gaandeweg hebben wij kennis gemaakt met alle ins en outs van het advocatuur waardoor wij goed ingesteld zijn op de uitdagingen die je in deze branche veelal tegenkomt.

Onze vakkennis

Onze vakkennis en ervaring in deze competitieve markt zetten wij om in online tastbare resultaten. Of je nu de focus legt op het vergroten van je bereik, het creëren van naamsbekendheid of het genereren van relevante leads. Er is geen kant-en-klare aanpak om dit te bereiken en vraagt om maatwerk.

Online marketing in de juridische dienstverlening

Door diverse online middelen te combineren zoals betaald adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO)  trek je meer bezoekers naar jouw website, omdat je hiermee slim kunt inspelen op de informatiebehoefte van de doelgroep. SEA zijn betaalde advertenties waarmee je sneller resultaten ziet en staan grotendeels bovenaan de pagina. SEO zijn organische (onbetaalde) resultaten en zijn meer gericht op lange termijn. Met onze handige SEO-tool beheer en optimaliseer je de content van jouw website aan de hand van Google richtlijnen. Elk middel heeft dus zijn eigen plus- en minpunten.

 

Leg gerust  contact met ons team van specialisten om samen te oriënteren met wat je nodig hebt. 

Uitdagingen in de Juridische dienstverlening

  • done Dure zoekwoorden
  • done Vertrouwen
  • done Reviews

Eerst zien dan geloven?

Bekijk project

Benieuwd hoe wij dit oplossen?

Plan adviesgesprek in : )
Juridische dienstverlening voorbeeld
-->