BHV Nieswaag
menu
BHV Nieswaag
BHV Nieswaag

Project BHV Nieswaag

Dotsimpel is verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van de website van BHV Nieswaag. Een complexe website vraagt om een professionele partij en het beheer is een continue proces. Daarnaast verzorgt Dotsimpel voor de ontwikkelingen van slimme (online) tools om de bedrijfsprocessen te verbeteren voor BHV Nieswaag.

Over BHV Nieswaag

BHV Nieswaag is gevestigd te Barendrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Zij  verzorgen diverse opleidingen en cursussen zoals bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, Reanmiatie en AED, VCA, Weerbaarheid en agressie. BHV Nieswaag maakt ook bedrijfsnood-ontruimingsplannen, ontruimingstekeningen en ze zetten VCA beheersystemen op. De cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. 

BHV Nieswaag valt onder de branche onderwijs en training. Ben jij benieuwd naar de trends en ontwikkelingen in deze markt? Bekijk dan hier onze branchepagina van onderwijs en training

Bekijk projectfoto's van BHV Nieswaag

BHV Nieswaag
BHV Nieswaag
link www.bhvnieswaag.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl