Bekijk direct de projectfoto's van Bouwman Aanhangwagens.
website bouwmanaanhangwagens.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
Bouwman Aanhangwagens logo

Bouwman Aanhangwagens

Wij zijn de drijvende kracht achter de nieuwe webshop met verhuurgedeelte van Bouwman Aanhangwagens. Met een toegewijde webdesign- en team van programmeurs hebben we de huidige webshop een opfrisbeurt gegeven. 

Niet alleen is de website gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk. De bedrijfswaarden en producten worden op een professionele en overtuigende manier gepresenteerd. De webshop heeft handige zoek- en filterfuncties, productfoto's met overlay en een functie om producten zelf samen te stellen. 

CMS-systeem functionaliteiten voor webshops

Bouwman Aanhangwagens maakt gebruik van diverse functionaliteiten en koppelingen in het CMS-systeem. Via het CMS-syteem is er rechtstreekse uitwisseling van voorraad, orders en track & trace gegevens voor Bol.com aanwezig. Er is tevens een API-koppeling ingesteld waardoor de occasions automatisch een koppeling maakt met diverse platformen, zoals Marktplaats en Aanhangerplein. Hierdoor is het mogelijk voor Bouwman Aanhangwagens om een groot aantal bezoekers te bereiken. Daarnaast is er een online boekingsysteem gebruikt voor het verhuur gedeelte van de webshop. 

Binnen ons systeem is het voor elk bedrijf eenvoudiger om interne bedrijfsprocessen te automatiseren. Hierdoor kun jij je kunt focussen op de diensten of producten die je aanbiedt. Stel bijvoorbeeld eenvoudig betaalmethodes en verzendinstellingen in per land en maak gemakkelijk een koppeling met jouw betaalproviders. 

Bouwman aanhangwagens valt onder de branche detailhandel en verhuur. Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen in deze markt en wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier onze branchepagina van detailhandel en verhuur.

Over Bouwman Aanhangwagens

 Bouwman Aanhangwagens is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van aanhangwagens. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben zij een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor zowel particuliere en zakelijke klanten.

Zij hebben een uitgebreid assortiment aanhangwagens dat oplossingen biedt voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een gesloten aanhangwagen voor het veilig vervoeren van waardevolle lading. Een kipper voor het eenvoudig laden en lossen van materialen. Of een autotransporter voor het vervoeren van voertuigen.

Bij Bouwman Aanhangwagens wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijk advies en een uitstekende klantenservice. Het team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze en bij het beantwoorden van al jouw vragen. Ontdek direct de kwaliteit en service van Bouwman Aanhangwagens.

Bekijk projectfoto's van Bouwman Aanhangwagens

website Bouwman Aanhangwagens op desktop, tablet en mobiel scherm
Open wagen tandemas huren met online boekingsysteem
Fullscreen Bouwman Aanhangwagens homepagina op laptop en mobiel
Plateauwagens productoverzicht met filters en productoverlays
link www.bouwmanaanhangwagens.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl