De Detailer
menu
De Detailer
De Detailer

Project De Detailer

Voor de Detailer in Assen zijn wij aan de slag gegaan met de website. De website is volledig op maat gemaakt en sluit naadloos aan bij hun bedrijfsidentiteit en doelstellingen. De website heeft een moderne uitstraling en is overzichtelijk opgebouwd, zodat potentiële klanten gemakkelijk kunnen navigeren en snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.Recentelijk is de website uitgebreid met een webshop gedeelte, waar zij biologisch afbreekbare schoonmaakproducten van eigen merk verkopen zodat hun klanten ook thuis een voertuig kunnen reiningen. 

Dotsimpel heeft daarom ook na oplevering van de website voor De Detailer in Assen SEO advies gegeven om ervoor te zorgen dat de website goed presteert in zoekmachines.
Kortom, De Detailer heeft nu een website/webshop die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook goed functioneert, veilig is en ervoor zorgt dat potentiële klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden naar De Detailer's diensten.

Over De Detailer

De Detailer is specialist op cosmetisch gebied van auto’s, motoren en andere voertuigen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het grondig reinigen, polijsten en beschermen van jouw voertuig. De Detailer werkt met hoogwaardige materialen en producten om de beste resultaten te behalen voor elke klant. Het team van De Detailer bestaat uit ervaren en gedreven vakmensen. Ze hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elke auto er weer als nieuw uitziet. Van het interieur tot de lak, alles wordt grondig gereinigd en gepolijst voor strakke afwerking. Met abonnementsvormen inclusief haal- en brengservice voor zowel particuleren als de wagenpark van bedrijven. Laat jouw auto weer in nieuwstaat brengen door de Detailer uit Assen! 

De Detailer valt onder de automotive branche. Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen in deze markt? Bekijk dan hier onze branchepagina voor automotive.

Bekijk projectfoto's van De Detailer

De Detailer
De Detailer
De Detailer
De Detailer
link www.dedetailer.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl