De Polisober
menu
website depolisober.nl op desktop, ipad en mobiel scherm
de polisober logo in zwart

De Polisober

Dotsimpel is verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van de website de Polisober, een bedrijf dat verzekeringspakketten biedt aan horeca ondernemingen. Denk aan restaurants, cafetaria’s, grand cafés, cateringbedrijven en nog veel meer.

Ons team heeft vanaf het begin samengewerkt met de klant om een aantrekkelijke website neer te zetten dat niet alleen de horecaondernemer aanspreekt, maar ook bijdraagt aan het bereiken hun online doelen.

De focus van de website ligt op het informeren van potentiële klanten te informeren over de eventuele risico’s en het binnenhalen van leads. Wij hebben de functionaliteit van de website en het ontwerp daarop gebaseerd. De website is tevens ontworpen met een responsive design. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop deze wordt bekeken.

Over de Polisober

Met ruime ervaring in de verzekeringsbranche en de financiële dienstverlening hebben Hans Slob en Don Raven in 2011 een verzekeringspakket ontwikkelt speciaal voor horecaondernemers. De Polisober biedt verzekeringspakketten aan die je zelf kunt samenstellen. Het horecapakket van de Polisober heeft standaard een aantal voordelen. Denk aan dekking voor het terrasmeubilair, koelschade tot €5.000,- en elektronische apparatuur tot €10.000,- gedekt. Het bedrijf is werkzaam in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland

De Polisober serveert het meest complete verzekeringspakket! Ben je benieuwd welke web- en online marketing middelen wij inzetten in deze branche? Neem dan een kijkje op de branche pagina financiële dienstverlening

Bekijk projectfoto's van de Polisober

website depolisober.nl op desktop, ipad en mobiel scherm
contactformulier en footer gericht op depolisober.nl
weergave depolisober.nl op laptop en mobiel scherm
Printscreen webpagina risico voor horeca ondernemers: gewond personeel (letsel)
link www.depolisober.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl