Lexsu Consultancy
menu
homepagina van Lexsu Consultancy weergave op desktop, tablet en mobiel scherm
Logo lexsu consultancy

Lexsu consultancy

Dotsimpel is verantwoordelijk voor afwikkeling de website. De vernieuwde website van Lexsu Consultancy is een informatieve en professionele website die de bezoeker een duidelijk beeld geeft van de diensten die het bedrijf aanbiedt. De website heeft een zakelijke uitstraling en maakt gebruik van rustige kleuren en een overzichtelijke lay-out. Op de homepage wordt de bezoeker direct begroet met een overzicht van de belangrijkste diensten die Lexsu Consultancy aanbiedt. Daarnaast is er ook ruimte voor pucliaties en testimonials van tevreden klanten.

De pagina's met informatie over de diensten van Lexsu Consultancy zijn uitgebreid en bieden veel waardevolle informatie voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar juridische en zakelijke dienstverlening. De meertalige website maakt ook gebruik van responsive design, wat betekent dat de site er goed uitziet op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om de site te bekijken en informatie te vinden, waar ze ook zijn.

Naast de website heeft ons team van online marketeers een zo'n 12 SEO-vriendelijke webteksten geschreven zodat zij niet alleen op technisch vlak beter vindbaar is, maar ook op content. Om Lexsu Consultancy, een nieuw en startend bedrijf, verder op weg te helpen hebben we tevens Google Ads campagnes opgezet. 

Over Lexsu Consultancy

Lexsu Consultancy is gespecialiseerd in juridische en zakelijke dienstverlening. Lexsu Consultancy helpt buitenlandse investeerders, ondernemers en particulieren in Turkije en Nederland. Zij bieden onder andere diensten aan op het gebied van immigratie, bedrijfsoprichting, belastingen en juridische vertegenwoordiging.

Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op deze markt? Bekijk onze branchepagina van juridsche dienstverlening en zakelijke dienstverlening. 

Bekijk projectfoto's van Lexsu Consultancy

homepagina van Lexsu Consultancy weergave op desktop, tablet en mobiel scherm
contactformulier van lexsuconsultancy.nl
weergave lexsuconsultancy.nl op laptop en mobiel scherm
Printscreen van publicatie pagina op lexsuconsultancy.nl
link www.lexsuconsultancy.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl