On Board Courier
menu
website onboardcourier.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
Blauw logo van on board courier

On Board Courier

On Board Courier is een toonaangevend bedrijf in de luchtvrachtindustrie, dat zich specialiseert in koeriersdiensten en express leveringen over de hele wereld. Het bedrijf hecht veel waarde aan een sterke online aanwezigheid en is daarom de samenwerking met Dotsimpel aangegaan. 

Naast het overzetten van de website naar ons CMS-systeem, hebben we de webteksten geschreven en eenmalig SEO werkzaamheden verricht. Voor de nieuwe website hebben we het roer omgegooid en een navigatie toegevoegd met kwalitatieve pagina's waar de beoogde doelgroep op zoekt zodat zij meer organisch verkeer naar de website halen. 

Over On Board Courier

On Board Courier is een zusterbedrijf van Your Couriers. Waar Your Couriers de nationale en internationale lucht- en zeevracht vervoert, kun je bij On Board Courier terecht voor kleine pakketten of documenten. Denk aan een contract, medische appartuur of onderdelen voor machines die snel en veilig afgeleverd moeten worden. Het wordt persoonlijk afgeeleverd bij de ontvanger en tijdens de reis zorgvuldig behandeld. 

Met jarenlange ervaring met wereldwijde On Board koerier verzendingen weet On Board Courier precies waar ze rekening mee moeten houden en wat ze kunnen verwachten onderweg. Ze helpen ook met de douane afhandeling waardoor het allemaal soepel verloopt en oponhoudt wordt beperkt.

On Board Courier valt onder de branche vervoer, post & opslag. Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op deze markt? Bekijk hier onze branchepagina van vervoer, post & opslag.

Bekijk projectfoto's van On Board Courier

website onboardcourier.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
contactformulier en footer gericht op depolisober.nl
weergave onboardcourier.nl op laptop en mobiel scherm
printscreen pagina express levering van onboardcouriers.nl
link www.onboardcourier.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl