Philia Haptonomie
menu
Philia Haptonomie
Philia Haptonomie

Project Philia Haptonomie

Dotsimpel is met trots verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van de website Philia Haptonomie. Bij de ontwikkeling van de website hebben wij ons gericht op een rustige en overzichtelijke uitstraling die past bij de sfeer van de parktijk. Ook zijn er op de website afbeeldingen te vinden van natuurlijke elementen, zoals water en bomen, die symbool staan voor het in balans zijn en in contact staan met je eigen gevoel en omgeving. 

De website is gebruiksvriendelijk en nodigt uit om verder te lezen. Bezoekers kunnen gemakkelijk door de verschillende pagina's navigeren en vinden snel de informatie die zij zoeken. Dit maakt het voor potentiële cliënten van de praktijk makkelijk om contact op te nemen en een afspraak te maken. 

We zijn erg blij met deze succesvolle samenwerking en we hopen nog lang betrokken te mogen blijven bij deze praktijk in de toekomst. 

Over Philia Haptonomie

Philia Haptonomie is een praktijk voor haptonomie in Assen. Bij Philia Haptonomie kan je terecht voor coaching op haptonomische basis. Haptonomie is een therapeutische benadering die zich richt op het ervaren en herstellen van het gevoelsleven en de lichamelijke beleving. Bij Philia Haptonomie worden cliënten geholpen om meer in contact te komen met hun eigen gevoelens en emoties, zodat ze beter kunnen omgaan met stress, angst, pijn en andere psychische of lichamelijke klachten. Bij Philia Haptonomie staat persoonlijke aandacht en een individuele benadering centraal. 

Daarnaast biedt Philia Haptonomie verschillende workshops en trainingen (individueel en in groepsverband) en kan Philia Haptonomie hulp en begeleiding bieden bij eetstoornissen. De nieuwe website van Philia Haptonomie is een mooi visitekaartje geworden en geeft de bezoeker veel informatie over alle mogelijkheden.  Philia Haptonomie valt onder de branche zorg en welzijn.

Bekijk projectfoto's van Philia Haptonomie

Philia Haptonomie
Philia Haptonomie
Philia Haptonomie
Philia Haptonomie
link www.philiahaptonomie.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl