Rijschool Maraya
menu
Rijschool Maraya
Rijschool Maraya

Project Rijschool Maraya

Dotsimpel is verantwoordelijk voor de realisatie van de vernieuwde website van Rijschool Maraya. De website heeft een vrolijke uitstraling. Dit past goed bij de sfeer die Maraya wil uitstralen als rijschool, namelijk een positieve en motiverende omgeving waar leerlingen zich op hun gemak voelen. De website biedt overzicht, waardoor bezoekers gemakkelijk door verschillende pagina's navigeren en snel de informatie vinden die zij nodig hebben. Door middel van de overzichtelijke en duidelijke website kunnen zij snel een goed beeld krijgen van de diensten en werkwijze van Rijschool Maraya. De website is tevens responsive en laadt snel op mobiele apparaten. Door een mobielvriendelijke website te hebben, kan Rijschool Maraya potentiële leerlingen bereiken en overtuigen om voor hen te kiezen als rijschool.

Daarnaast helpt Dotsimpel Rijschool Maraya met SEO waarbij we ons richten op de lokale vindbaarheid van de rijschool. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat Rijschool Maraya goed vindbaar is voor mensen uit de regio waar de rijschool actief is, zoals Gouda en Waddinxveen. Dit is vooral van belang omdat mensen voor zijn diensten lokaal zoeken, want idealiter lessen zij in hun eigen buurt. Ook is Rijschool Marya zelf actief op social media, een leuke aanvulling op de website en de SEO werkzaamheden. Al met al zorgt dit voor een goede online reputatie en de reviews op Google Mijn Bedrijf liegen er niet om. 

Over Rijschool Maraya

Rijschool Maraya heeft al meer dan 15 jaar ervaring en biedt rijlessen aan in Gouda, Amsterdam en omgevingen.  Rijschool Maraya zorgt ervoor dat leerlingen straks veilig de weg op kunnen. Ze bieden verschillende pakketten en lessen aan.  Rijschool Maraya valt onder onderwijs en training branche. Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen die spelen in deze markt? Neem dan een kijkje op onze branchepagina onderwijs en training.

 

Bekijk projectfoto's van Rijschool Maraya

Rijschool Maraya
Rijschool Maraya
Rijschool Maraya
Rijschool Maraya
link www.rijschoolmaraya.nl

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl