Dotsimpel - Jouw web en online marketing specialist

Hoe gaan wij te werk?

  • event 05-04-2022
  • schedule 11:32
  • timer 2 Minuten

Wij werken samen

Wij van Dotsimpel houden van een goede samenwerking, mooie producten en goede diensten leveren. Wanneer er sprake is van een samenwerking zullen wij met de desbetreffende partij om tafel gaan en gaan we in gesprek.

Wij willen dan van de klant weten wat de wensen zijn en dan kijken we of deze SMART zijn. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Aanvaardbaar, Realistisch en Tijdgebonden. Wij gaan dus kijken of het doel wat voor ogen is ook haalbaar is. Ons team van specialisten heeft hier veel ervaring in en geven een eerlijk oordeel. Mocht het zo zijn dat het doel niet SMART is zullen wij kijken naar andere mogelijkheden en deze aan de klant voorstellen. Wij doen geen aannames en zullen alles dus goed overleggen met de desbetreffende partijen.

Wat gebeurt er daarna?

Wanneer beide partijen tot een overeenkomst zijn gekomen kunnen wij onze handen uit de mouwen steken en gaan we met plezier aan het werk om de doelen te behalen. Wanneer wij in dit proces nieuwe ideeën krijgen laten wij dit natuurlijk eerst weten zodat de klant kan oordelen of dit past bij de identiteit van het desbetreffende bedrijf. Heeft de klant nieuwe ideeën dan nemen wij deze ook graag aan en kijken we zeker of dit te realiseren is.

twee personen die samenwerken en informatie uitwisselen

Wat leveren wij?

Wij leveren diensten zoals websites en webshops bouwen maar doen ook veel voor de online marketing. Het bouwen van websites en webshops doen onze progammeurs al sinds 2004 en zijn hier dus erg bekend mee. Voor ons is geen uitdaging te groot en geen webshop te klein, wij bieden bijvoorbeeld verschillende webshops aan voor één product maar ook voor 500 en 1000 producten. Wij maken nieuwe en verbeteren bestaande websites en webshops, dit doen wij allemaal zoals jij dat wilt zodat jij je goed voelt bij de website van jouw bedrijf.

Op het gebied van online marketing vliegen wij snel uit de startblokken en zorgen wij er voor dat jouw website online goed vindbaar is. Dit leidt tot meer verkeer op je website en meer verkeer zorgt natuurlijk ook voor meer conversies. Het verkeer wat op je website komt is ook relevanter door de juiste zoekwoorden te gebruiken komen er meer gebruikers van jouw doelgroep op de site. Zo helpt dotsimpel jouw bedrijf omhoog!

Contact

Heb je nog een vraag over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust  contact op met ons team van specialisten, wij helpen je graag verder!

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl