Webshop laten maken

Wil jij jouw producten online verkopen en heb je nog geen webshop? Of wil je jouw bestaande webshop vernieuwen en optimaliseren? En wil je een webshop laten maken die winst maakt? 

De webdevelopers en programmeurs van Dotsimpel staan voor je klaar! Bij Dotsimpel ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en professionele webshop die goed converteert. 

Wil je liever een website laten maken? Klik dan hier!

Vraag nu een gratis webshop analyse aan

 • check Gratis en geheel vrijblijvend
 • check Een rapport met handige tips en verbeterpunten om jouw online doelen te behalen
 • check Inzicht in technische onderwerpen zoals design en navigatie, responsiviteit, gebruiksvriendelijkheid, beveiliging, en technische aspecten.

Gratis scan

Met onze gratis scan krijg je direct een beter beeld van hoe webshop presteert. Met een combinatie van programmeurs en online marketeers weten wij als geen ander hoe je jouw webshop kunt optimaliseren zodat je geen omzet misloopt. Vraag direct de gratis webshop scan aan, gratis en geheel vrijblijvend. 

Webshop prijzen - eenmalig tarief

Vraag direct een gratis webshop scan aan

Dotsimpel denkt met je mee, samenwerken zorgt voor succes.

Vul dit formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord! Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

Wil je weten hoe Dotsimpel jouw bedrijf kan helpen met online groei?

Het belang van een goede webshop

Dit is waarom je een webshop wil laten maken door een gespecialiseerd marketing- en webbureau? De webshop vormt namelijk het middelpunt van jouw online marketingactiviteiten en je maakt maar één keer een eerste indruk. Een professionele webshop met een betrouwbare uitstraling is daarom ontzettend belangrijk. Op deze manier kun je de aandacht van de bezoeker grijpen zodat zij actie ondernemen in jouw webshop; het plaatsen van een bestelling, inschrijving voor de nieuwsbrief of contact met de klantenservice voor informatie.

Wist je dat een potentiële klant in slechts zes seconden besluit of ze verder kijken op jouw website of juist weg klikken?

Met een webshop kun je relatief eenvoudig meer verkeer binnenhalen, maar dit betekent niet direct dat je meer conversies zult maken. Laat je een webshop door Dotsimpel maken of optimaliseren, dan richten wij de webshop zo in dat het jouw doelgroep aanspreekt. Dankzij jarenlange ervaringen weten we waar de meeste knelpunten liggen bij webshops en hoe je dit kunt oplossen. Vraag daarom direct een gratis webshop scan aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Gemakkelijk te beheren

Wil je een webshop laten maken of kan jouw huidige webshop een flinke upgrade gebruiken? Bij Dotsimpel ben je aan het juiste adres! Wij zetten de huisstijl en uitstraling van jouw winkel om tot een uitnodigende en professionele webshop. In een adviesgesprek maken we duidelijke afspraken en stellen we samen heldere doelen op. Wij zorgen ervoor dat de focus ligt op converteren. 

CMS-systeem voor eenvoudige orderafhandeling

Met onze content management systeem (CMS) kun je de webshop eenvoudig beheren. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je, ook als je minder digitaal vaardig bent, de webshop eenvoudig zelf kunt onderhouden. Je kunt eenvoudige nieuwe pagina's en producten toevoegen, orders bijhouden en voorraden beheren met magazijnlocatie en inpakinstructies. Het CMS is ontwikkeld door onze eigen programmeurs waardoor wij maatwerk leveren dat aansluit op jouw wensen. 

Een webshop laten maken door Dotsimpel wordt geleverd met een marketingplan module waarmee je live statistieken kunt uitlezen. Denk hierbij aan statistieken met betrekking tot omzet, maar ook het aantal nieuwbrief abonnees en bezoekers die via social media op jouw webshop terecht komen. 

Daarnaast hebben wij ook kant-en-klare software beschikbaar waar je als bedrijf gelijk profijt van hebt. Hierbij kun je denken aan een prijsvolgsysteem en een online telefooncentrale (een systeem waarmee je jouw klantenservice in een handomdraai kunt organiseren). Meer hierover lees je op de pagina Oplossingen. Onze ervaren specialisten helpen je bij het behalen van jouw succes zodat je geen omzet of rendement laat liggen. 

Waarom een webshop laten maken door Dotsimpel? 

Wil jij een webshop laten maken? Dotsimpel helpt je graag om jouw doelen te behalen!

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops en online marketing en software. Wij hebben doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Door onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer onze doelen behalen en klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan: 

Kenmerken van een Dotsimpel webshop

 • Eenvoudig te beheren
 • Geschikt voor mobiel en tablet (responsief)
 • Direct inzicht in jouw resultaten met een ingebouwd (live) marketingplan
 • Support via het CMS en direct in contact met de juiste persoon
 • Snel online (binnen 72 uur mogelijk) en optimaal vindbaar
 • Webshop op eigen domeinnaam
 • Geheel in jouw huisstijl
 • Maatwerk mogelijk

Snel en voordeling een webshop laten maken?

Wij staan voor je klaar en denken met je mee. Of je nu met jouw huidige webshop verder wilt of juist net begint. Onze ervaren webdevelopers helpen je graag bij het realiseren van jouw visie. Als je door ons je webshop laat maken, dan weet je zeker dat je aan het einde van de rit een goed converterende en professionele webshop hebt. Maak direct een afspraak en vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Wil je het complete plaatje? Geen zorgen! Onze online marketeers helpen je ook graag met jouw online marketing. 

Vraag direct een gratis webshop scan aan

Dotsimpel denkt met je mee, samenwerken zorgt voor succes.

Vul dit formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.