Succes voor de bouw en installatie sector. Dotsimpel Assen
menu

Bouw en installatie

Uitdagingen
checkmark
Stijging in gronstofprijzen
checkmark
Verduurzaming
checkmark
Bijdragen aan het klimaatakkoord
checkmark
Weinig vakkundig personeel
checkmark
Veranderende wetten en regels
checkmark
Het aantrekken van het juiste personeel
 

Eerst zien dan geloven?

Bekijk project

Onze kennis in de bouw en installatie

In de bouw en installatie sector hebben wij ervaring opgedaan vanuit verschillende hoeken. We hebben niet alleen websites, maar ook webshops voor onze klanten opgezet. Onze vakkennis en jouw wensen vanuit de organisatie zetten wij om naar een online middel dat geoptimaliseerd en conversiegericht is.

Online marketing toepassing in de bouw en installatie

De online marketing een breed vakgebied, het gaat verder dan alleen het opzetten van een gebruiksvriendelijke website of webshop. Met de moordende concurrentie van de bouwsector is het belangrijk om te investeren in de online marketing. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google en de juiste klanten bereikt. Denk aan het opzetten van online advertenties, het maken van instructievideo’s of de automatisering van orders. Zo zijn er nog tal van handige tools die je in kunt zetten om het gewenste aantal leads of verkopen te vergroten.

De omzetprognoses van de Rabobank laten ook zien dat er veel vraag is naar gespecialiseerde bouw, zoals installatie- en afwerkingsbedrijven, maar het oriëntatieproces van de klant begint met een online zoekopdracht. Van deze gelegenheid wil je gebruik maken, laat geen kansen liggen en neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Is er iets onduidelijk?

Dotsimpel helpt je graag bij onduidelijkheden. Ons team van specialisten is altijd bereid om je te helpen! neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan een adviesgesprek in : )
construction