Dotsimpel biedt een ruime keuze software oplossingen
menu

Software oplossingen

De software developers en programmeurs van Dotsimpel hebben over de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan in uiteenlopende branches. In samenwerking met onze klanten hebben wij daarom een selectie gemaakt van kant-en-klare software oplossingen op basis van jouw behoeften en wensen. Direct klaar voor gebruik en gebruiksvriendelijk. Zo kun je sneller, efficiënter en tegen lagere kosten aan de slag en hou je meer tijd over om te focussen op jouw (online) doelstellingen. Start vandaag nog met het optimaliseren van talloze processen binnen jouw bedrijf. 

software oplossingen

Is er geen standaardoplossing voor jouw situatie? Neem dan direct contact met ons op voor maatwerk. Onze software pakketten kunnen wij eenvoudig voor je aanpassen en uitbreiden met diverse modules. De ontwikkelaars van Dotsimpel gaan graag de uitdaging aan en samen werken we aan een verbetering van jouw bedrijfsresultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis demo aan. Ben je opzoek naar een online marketingbureau? Bekijk hier onze online marketing pagina!

Content Management Systeem (CMS)

Content management Systeem (CMS)

De optimalisatie van een website of webshop is een continue proces. Een CMS is daarom onmisbaar, het vereenvoudigt het onderhoudsproces van een website zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. Vanuit één systeem kan je opmaak, content en bedrijfsprocessen beheren en onderhouden. Het bevordert de samenwerking binnen het bedrijf en je aanpassingen zijn direct live zichtbaar. Het Dotsimpel CMS heeft een responsief design. Dat houdt in dat de website/webshop zich automatisch aanpast aan het apparaat (desktop, tablet, smartphone).

Met de gebruiksvriendelijke, webbased CMS van Dotsimpel kan je jouw website of webshop op ieder moment van de dag updaten. Je website blijft op deze manier altijd actueel en consistent in uitstraling. Het CMS is zoekmachinevriendelijk ingericht zodat het direct een goede basis legt voor jouw online marketingactiviteiten. Zo kan je snel inspelen op nieuwe trends, meer bezoekers trekken en conversies genereren. 

Meer informatie

Telefonie/VoIP

Telefonie VoIP

Over de jaren heen hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is aan een efficiënt systeem om telefonie te reguleren en beheren. Daarom hebben wij DotVoIP in het leven geroepen; een online telefooncentrale. Met DotVoIP kan je eenvoudig modules met betrekking tot zakelijke telefonie beheren. Hierbij kan je denken aan het instellen van keuzemenu’s, doorschakelen naar medewerkers of afdelingen, aan- en uitzetten van wachtrijen en het automatisch filteren van nummers. Niet alleen verbeter je met DotVoIP de bedrijfsefficiëntie; je krijgt er goedkopere beltarieven voor terug en jouw bedrijf is volledig locatie onafhankelijk.  

Meer informatie

DotMeal

DotMeal

Onze in-house programmeurs hebben DotMeal ontwikkeld voor bedrijven in de horeca zodat je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk kunt aanpakken. Jouw binnenkomende orders beheren wordt met DotMeal een fluitje van een cent. Op deze manier heb je namelijk één centrale plek waarmee je live bestellingen ontvangt en verwerkt.

Stuur geautomatiseerde updates naar de klant met de bezorg- of afhaaltijden. Ook kun je met de DotMeal module eenvoudig jouw mogelijkheden instellen. Denk aan menubeheer met foto’s en prijzen, maar ook instellingen zoals minimale bestelwaarde, bezorg- en afhaaltijden en postcodegebieden. Ook heb je met de rapportage functie snel inzicht in de omzet van jouw online orders per product in bepaald een tijdsbestek.

DotMeal is eenvoudig te implementeren middels ons CMS; we kunnen het in jouw huidige website verwerken of we maken er een losse bestelwebsite van. Je hebt direct een responsieve website in eigen huisstijl, geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer informatie

Prijsvolgsysteem

Prijsvolgsysteem

Ben je werkzaam in een sterk concurrerende markt? De juiste prijs bepalen voor jouw producten draait om het vinden van de juiste balans. Met een te lage prijs krijg je wellicht meer orders binnen, maar maak je geen of weinig omzet. Een (te) hoge prijs leidt daarentegen tot minder omzet omdat het product elders goedkoper verkrijgbaar is. Onze prijsvolgsysteem is de oplossing voor jouw bedrijf!

Met een prijsvolgsysteem kun je de prijzen van je concurrenten monitoren en volgen. Met name wanneer meerdere webshops hetzelfde product verkopen is de implementatie van een prijsvolgsysteem een handig voordeel. Wanneer je gelijksoortige producten een tikkeltje scherper prijst dan de concurrent zullen prijsbewuste klanten eerder geneigd zijn om bij jou te kopen. Dit kun je natuurlijk aanvullen met online marketingactiviteiten zoals Google Ads en e-mailmarketing.

Meer informatie

E-learning platform

E-learning platform

Het e-learning platform van Dotsimpel kun je zien als een digitale onderwijssysteem. Het lesgeven vindt nu buiten het klaslokaal plaats en dat maakt het toegankelijk voor iedereen voor zowel als docent, maar ook als deelnemer. Met het e-learning platform kun je met jouw cursus, training of opleiding een groot aantal deelnemers bereiken met een leertraject en lesstof op maat.

Voordelen voor de onderwijzer

  • Je kunt deelnemers lesstof op maat aanbieden. Gebaseerd op competenties die passen bij de functie of opdracht.
  • Je kunt trainingen en cursussen eenvoudig aanmaken en verdelen in modules en lessen.
  • Online examinering
  • Inhoud lesmateriaal kun je multimediaal maken (met tekst, afbeeldingen, video en audio)
  • Programma's beveiligen met diverse lidmaatschapsniveau's

Voordelen voor de deelnemer

  • Certificaten zijn na examinering in pdf-format beschikbaar en af te drukken
  • Met E-learning kan je vanaf alle locaties studeren, zolang er een goede internet verbinding is
  • Op eigen tempo leren


Meer informatie

Cursistenadministratie

Cursistenadministratie software

Bied je opleidingen, cursussen of trainingen aan? Bij Dotsimpel ben je aan het juiste adres voor cursistenadministratie software. Geen grote programma’s of hardware nodig, maar één overzichtelijk systeem waarin je alles binnen handbereik hebt. Met de cursistenadministratie software van Dotsimpel haal je het hele pakket in huis. Je kunt in het gebruiksvriendelijke CMS eenvoudig cursisten registreren, automatische berichtgeving instellen in inzicht verkrijgen in jouw planning en boekhouding. Het pakket kun je afnemen met de e-learning module waarmee je eenvoudig leertrajecten en lesinhoud kunt toevoegen en updaten.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een demo aan en neem contact met ons op.

Tip: ben je op zoek naar software voor BHV, EHBO of CVA cursussen? Over de jaren heen hebben de cursistenadministratie ingericht zodat het aansluit op de bedrijfsvoering en cursusaanbod van dergelijke partijen. Met de cursistenadministratie heb je met onze software in één keer alle administratie en registratie geregeld. 

Meer informatie

Interesse?
Neem contact op!

Bel ons op 0592 - 20 11 11

Stuur een e-mail info@dotsimpel.nl