Zorg en welzijn
menu

Zorg en welzijn

Uitdagingen
checkmark
Website is makkelijker vindbaar door zoekmachines
checkmark
Laagdrempelig contact met patiënten
 
 
 
Eerst zien dan geloven? Bekijk project

Trends in de zorg

De laatste jaren spelen technologische ontwikkelingen een steeds grotere rol in de branche. Door het digitaliseren is er minder administratie, ook hebben de patiënten online inzicht in de resultaten en behandelingen.

Het is belangrijk dat de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) goed wordt toegepast in de zorg. De medische dossiers moeten goed beveiligd worden en alleen bevoegde personen mogen toegang hebben tot het dossier. 

 

Online marketing toepassen in de zorg

Online marketing kan veel betekenen in de zorgverlening. Denk aan het opzetten van online advertenties voor nieuw personeel, een betere online zichtbaarheid krijgen of voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Een betere online zichtbaarheid krijg je door gebruik te maken van betaald adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Met de SEO tool krijg je meer bezoekers naar de website. Met betaald adverteren komt jouw zorgpraktijk bovenaan de zoekresultaten. Hierdoor komen er meer patiënten of cliënten naar de praktijk.

Heb je nog een vraag?

Dotsimpel helpt de zorg en welzijn branche net als alle andere branches graag, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen? Plan adviesgesprek in : )
undraw_people