Menu

Website laten maken

Een professionele website laten maken?

Dotsimpel denkt met u mee.

Als je een nieuwe website wilt met een makkelijk te gebruiken CMS en een mooi design dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken niet alleen nieuwe websites, wij vernieuwen ook oude websites! Dus als je al een website hebt, kunnen wij je absoluut verder helpen.

Een website die ook geschikt is voor mobile en tablet

Wij houden rekening met jouw uitstraling, gewenste (huis)stijl en hedendaagse eisen van zoekmachines (Google). Wij gebruiken de gewenste kleur en voegen jouw logo toe. Beschikbare teksten voegen wij voor je toe (die je later eventueel zelf kan aanpassen). Uiteraard wordt jouw nieuwe website een volledig responsive website, zodat de website ook optimaal weergegeven wordt op mobiele telefoons en tablets.

responsive website

 

Website is eenvoudig te beheren

Je nieuwe website bouwen in ons CMS-systeem. Het voordeel is dat je eenvoudig teksten, afbeeldingen of pagina's kan toevoegen. Ook is het mogelijk eenvoudig formulieren te beheren. 

Goed vindbaar

Dankzij ons eigen CMS is de website optimaal opgebouwd. De aangeleverde teksten zullen wij toevoegen, nadat wij de opmaak en het gebruik van zoekwoorden hebben geoptimaliseerd. Dotsimpel zal je nieuwe website aanmelden bij Google, zodat deze direct geïndexeerd kan worden. Standaard ondersteunen wij diverse Google Tools als (Google Analytics, Ads/Adwords, Search Console, Tag Manager)

  • Betaalbare website
  • Snelle website
  • Zelf eenvoudig te beheren
  • Responsive design (Tablet en mobile)
  • Toegankelijke ondersteuning (e-mail, telefoon of op afspraak)