Eastend Classics
menu
website eastendclassics.nl op desktop, tablet en mobiel scherm
Logo van Eastend Classics

Eastend Classics

Met succes hebben we de website voor Eastend Classics opgeleverd. Eastend Classic, gespecialiseerd in de restauratie en schadeherstel van klassieke auto's, had bheoefte aan een digitale aanwezigheid die hun expertise weerspiegelt. 

De website biedt een platform dat het gemakkelijk maakt voor klanten om in contact te komen en meer te weten te komen over de unieke vaardigheden en services die het bedrijf biedt. Deze samenwerking benadrukt dat Dotsimpel snelle en kwalitatieve oplossingen levert.

Interactieve website

Om de website interactief te maken voor gebruikers, maken we gebruik van flexibele en animerende functies. Zo heeft de website een accordion toegevoegd, waarbij je met een muisklik verschillende stappen doorloopt. Dit zorgt ervoor dat het strak en professioneel oogt. De gebruiker hoeft enkel te klikken op de onderwerpen die zij interessant vinden. Ook op de homepagina vind je animatie op de elementen voor de hoofdcategorie. Wanneer je met de muis over het element gaat, wordt de foto een tint donkerder en wordt de knop zichtbaar. Deze animaties zorgen voor meer interactie van de gebruikers en maakt de website levendiger.

Over Eastend Classics

Bij Eastend Classics draait alles om het herstellen van de oorspronkelijke pracht en prestaties van klassieke auto's. Zij specialiseren zich in volledige of deelrestauratie en schadeherstel van klassiekers. Het bedrijf beschikt over een team van technici die gespecialiseerd zijn in het nauwkeurig herstellen van schade en het uitvoeren van zowel uitgebreide als specifieke restauratiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het herstellen van een schade of het zorgvuldig terugbrengen van een auto naar zijn oorspronkelijke staat, elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Het bedrijf onderscheidt zich door aandacht voor detail, een persoonlijke benadering en vakmanschap. 

Het bedrijf valt onder de branche automotive. Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen in deze markt? Bekijk dan de branchepagina van automotive.  

Bekijk projectfoto's van Sleutels.nl

website Eastend Classics op desktop, tablet en mobiel scherm
Voorbeeld van stappen methode Eastend Classics - functionaliteit voor drop down voor veelgestelde vragen
Volledige weergave homepagina van Eastend Classics op laptop en mobiel scherm
Voorbeeld van animatie op homepagina Eastend Classics
link eastendclassics.nl