Menu

BHV Nieswaag

Over BHV nieswaag

BHV Nieswaag, gevestigd te Barendrecht, is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Dit doen wij door het verzorgen van diverse opleidingen en cursussen zoals bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, Reanmiatie en AED, VCA, Weerbaarheid en agressie. Ook maken wij bedrijfsnood-ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen en zetten wij VCA beheersystemen op. Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. Kies links uit de gele vlakken het onderwerp van uw keuze.

Het Project

Dotsimpel is verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van de website van BHV Nieswaag. Een complexe website vraagt om een professionele partij en het beheer is een continue proces. Daarnaast verzorgt Dotsimpel voor de ontwikkelingen van slimme (online) tools om de bedrijfsprocessen te verbeteren voor BHV Nieswaag.

Branche

Bedrijfshulpverlening

Producten

Na het afronden van een cursus krijg je een certificaat + pasje.

Diensten

Cursussen in BHV, EHBO, VCA, BOA-RTGB, CODE 95, Reanimatie & Gebruik AED, Eerste Hulp Aan Kinderen, en ontruimingsoefeningen

link
Bekijk het resultaat
Neem concact op
Laat geen omzet liggen

Liever bellen of mailen?
Bel ons op 0592 - 20 11 11
stuur een e-mail info@dotsimpel.nl