Website laten maken

Wil jij graag een website laten maken? Bij Dotsimpel ben je verzekerd van een professionele en gebruiksvriendelijke website in jouw huisstijl. Wij maken geheel nieuwe websites, maar kunnen ook jouw huidige website vernieuwen en optimaliseren. Onze ervaren webdevelopers staan voor je klaar! 

De websites van Dotsimpel zijn geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines en leggen een goede basis voor jouw online marketingactiviteiten. 

Vraag nu een gratis website analyse aan

 • check Gratis en geheel vrijblijvend
 • check Een rapport met handige tips en verbeterpunten om jouw online doelen te behalen
 • check Inzicht in technische onderwerpen zoals design en navigatie, responsiviteit, gebruiksvriendelijkheid, beveiliging, en technische aspecten.

Gratis scan

Wil je weten hoe jouw website momenteel presteert? Om je op weg te helpen kun je bij Dotsimpel een gratis website scan aanvragen. Je ontvangt van ons een duidelijk overzicht waarin je snel kunt zien hoe jij jouw huidige website kunt optimaliseren. Loop geen omzet mis en maak van jouw website bezoekers nieuwe klanten. 

Website prijzen - eenmalig tarief

Vraag direct een gratis website analyse aan

Dotsimpel denkt met je mee, samenwerken zorgt voor succes.

Vul dit formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Wat anderen over ons zeggen

Veelzijdig bedrijf met uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere zelf ontwikkelde software.

Jeroen (Holtz Vloeren)

Heel betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en altijd snelle terugkoppeling!

Yasmina (Zenza)

Prettig bedrijf denken mee in het ontwikkelen en opbouwen van je website. Bij vragen kun je altijd vlot terecht en krijg je snel een antwoord. Wij zijn erg tevreden.

Hiske de Boer

Zeer tevreden over de service van Dotsimpel. Wij hebben een website laten maken met een sterke focus op het portfolio. Ik heb het proces als prettig ervaren; snel schakelen, niet alleen kennis op technisch vlak, maar ook sociaal sterk (waar het - met alle respect - bij andere techneuten nog wel eens aan ontbreekt) waardoor de communicatie prettig verloopt. (Vermoedelijk hierdoor ook) Gebruiksvriendelijk en bovendien een fijne sparringpartner voor online kennis in de breedste zin van het woord! Lees meer

Irene Fransen (Perdon)

Kwaliteit & Professionaliteit.

Esther (Stekjesbox)
navigate_next
navigate_before

Wil je meer weten?

Wil je weten hoe Dotsimpel jouw bedrijf kan helpen bij het behalen van jouw online successen? Hieronder lees je meer over het belang van een goede website en onze werkwijze. 

Jouw website is meer dan alleen een online visitekaartje

Met een professionele en gebruiksvriendelijke website maak je uiteraard direct een goede eerste indruk. Het is een strategisch middel waarmee je jouw potentiële klanten verder helpt en het biedt de mogelijkheid tot interactie. Uiteindelijk wil je dat de website bijdraagt aan de omzet van je bedrijf. 

Met een website maak je het mogelijk om in één keer een groot aantal mensen te bereiken. Of je nu meer leads wilt genereren, meer bezoekers naar je website trekken, naamsbekendheid vergroten of juist omzetgroei. Bij Dotsimpel zorgen wij ervoor dat je website gericht is op de doelgroepen die jij wilt bereiken. Het voordeel is dat je alles kunt meten en tijdig kunt inspelen op veranderingen zodat jij het meeste uit je website kunt halen. Het is mogelijk om in real time gegevens bij te houden waardoor je beter inzicht hebt in jouw resultaten. Een ander voordeel is dat je via online kanalen gelijk persoonlijk contact kunt maken met gebruikers. 

Wist je dat een potentiële klant in slechts zes seconden besluit of ze verder kijken op jouw website of juist weg klikken? Dankzij jarenlange ervaringen weten we waar de meeste knelpunten liggen bij websites. Vraag daarom direct een gratis website scan aan of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Een website laten maken

Denk je er over na om een website uit te besteden of wil je juist de huidige website optimaliseren en een redesign geven? Dan ben je bij Dotsimpel aan het juiste adres! De huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf zetten wij om tot een professionele en gebruiksvriendelijke website. In goed overleg met duidelijke afspraken en jouw input nemen wij het werk graag uit handen. Met een ervaren team van webdevelopers en online marketeers weten wij wat écht presteert op Google en hoe jij jouw online doelen kunt behalen. 

Met onze content management systeem (CMS) kun je de website eenvoudig beheren. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je, ook als je minder digitaal vaardig bent, de website eenvoudig zelf kunt onderhouden. Het CMS is volledig ontwikkeld door onze webdevelopers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Zo kunnen wij functionaliteiten inbouwen die jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij kun je denken aan een prijsvolgsysteem, e-learning software of bezorg- en afhaalsoftware. Meer hierover lees je op de pagina Oplossingen. Onze ervaren specialisten helpen je bij het behalen van jouw succes zodat je geen omzet of rendement laat liggen. 

Waarom een website laten maken door Dotsimpel? 

Wil je een website laten maken? Dotsimpel helpt je graag om jouw doelen te behalen!

Bij Dotsimpel werken wij elke dag aan websites, webshops, online marketing en software. Wij hebben doen dit al sinds 2004, daarom hebben wij veel ervaring in dit vakgebied. Door onze programmeurs en marketeers kunnen wij telkens weer onze doelen behalen en klanten tevreden stellen.

Wij werken onder andere aan: 

Kenmerken website van Dotsimpel

 • Eenvoudig te beheren
 • Geschikt voor mobiel en tablet (responsive)
 • Direct inzicht in jouw resultaten met een ingebouwd (live) marketingplan
 • Support via het CMS en direct in contact met de juiste persoon
 • Snel online (binnen 72 uur mogelijk) en optimaal vindbaar
 • Website op eigen domeinnaam
 • Gevestigd in Assen
 • Geheel in jouw huisstijl
 • Maatwerk mogelijk

Wij staan voor je klaar en denken met je mee. Of je nu een nieuwe website wilt laten maken of juist de huidige website een upgrade wil geven. Onze ervaren webdevelopers helpen je graag bij het realiseren van jouw visie. Als je door ons je website laat maken, dan weet je zeker dat je aan het einde van de rit een website hebt waar je helemaal tevreden over bent. 

Wil je het complete plaatje? Geen zorgen! Wij helpen je ook graag met jouw online marketing

Vraag direct een gratis website analyse aan

Dotsimpel denkt met je mee, samenwerken zorgt voor succes.

Vul dit formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.