Publieke sector

Uitdagingen

  • done Websites is makkelijker vindbaar door zoekmachines
  • done Toegankelijk en navigeerbaar, ongeacht het apparaat
  • done Webrichtlijnen EN 301 549 (Europese standaard voor digitale toegankelijkheid voor mensen met een functiebeperking)

Eerst zien dan geloven?

Bekijk project
Publieke sector voorbeeld

Trends in de publieke sector

In een trendrapport naar digitale innovatie in de publieke sector van Adobe Business komt naar voren dat deze branche een enorme groei in digitale en mobiele bezoekers heeft. Overheidsinstanties, maatschappelijke en not-for-profit organisaties kunnen daar uitstekend op inspelen.  

Communicatiemiddelen in de publieke sector

In de coronapandemie hebben overheidsinstanties te maken gehad met een behoefte aan informatievoorziening en hulpvragen vanuit burgers, terwijl stichtingen meer moeite hebben gehad bij het werven van fondsen. Het startpunt van het bereiken van organisatiedoelen begint natuurlijk met een goede website; hét online visitekaartje van jouw organisatie. Ook communicatiemiddelen zoals sociale media zorgen ervoor dat er binding ontstaat tussen de klant en de organisatie.

Als kennispartner kunnen wij advies en ondersteuning bieden bij het implementeren van een eenduidige strategie. Denk aan het beheren van content, de contactpunten met de klant of het bereiken van donateurs. Ook het verzamelen van data om een goed beeld te krijgen van de doelgroep zorgt ervoor dat je effectiever en op gebruiksvriendelijke wijze communicatiemiddelen kunt inzetten. Benieuwd naar de sleutel tot succes en welke bijdrage wij hierbij kunnen leveren?

 

Het team van specialisten die wij bij Dotsimpel hebben staan er voor open om je te helpen. Neem bij vragen of onduidelijkheden contact met ons op!

Benieuwd hoe wij dit oplossen?

Plan adviesgesprek in : )
Publieke sector voorbeeld
-->